Indiana Jones 5: Ο Harrison Ford θα έχει συμπρωταγωνίστρια την Phoebe Waller-Bridge

Ο ανεπανάληπτος John Williams επιστρέφει για το soundtrack
10 Απριλίου 2021 12:32
Indiana Jones 5: Ο Harrison Ford θα έχει συμπρωταγωνίστρια την Phoebe Waller-Bridge

Επιτέλους μετά από καιρό μαθαίνουμε νέα από το ταλαιπωρημένο Indiana Jones 5, το οποίο στις αρχές του προηγούμενου έτους μάθαμε ότι αποχώρησε από τη σκηνοθετική καρέκλα ο Steven Spielberg, που ήθελε να αφοσιωθεί σε άλλα projects του. Τον Μάιο του 2020 έγινε γνωστό πώς ο James Mangold θα τον αντικαταστήσει έχοντας στο ενεργητικό του εξαιρετικές και υποψήφιες για Όσκαρ ταινίες όπως το πρόσφατο "Ford v. Ferrari"(2019), το "Walk the Line" (2005) και φυσικά το "Logan"(2017). 

Επειδή φέτος η Lucasfilm σκοπεύει να πατήσει γκάζι στην παραγωγή της ταινίας, ανακοίνωσε πως ο Harrison Ford θα έχει συμπρωταγωνίστρια στην επόμενη περιπέτειά του ως "Indiana Jones" την ταλαντούχα ηθοποιό και δημιουργό, Phoebe Waller-Bridge του "Fleabag". 

Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε το γεγονός πώς ο ανεπανάληπτος John Williams θα επιστρέψει για το soundtrack του ατιτλοφόρητου "Indiana Jones 5", δείχνοντας πως παρά τα 89 του χρόνια θέλει να τιμήσει με το πεντάγραμμό του ένα από τα franchise που ανέδειξε.

Η είδηση του casting της Waller-Bridge όμως μας φέρνει στο μυαλό μια παλαιότερη δήλωση του Steven Spielberg το 2018, όταν ανέφερε πως το μέλλον του franchise μπορεί να είναι γένους θηλυκού. Λόγω της ηλικίας του Ford αυτή θα είναι η τελευταία φορά που θα υποδυθεί τον γνωστό αρχαιολόγο αλλά εικάζουμε ότι μια αλλαγή φρουράς θα συμβεί εφόσον το franchise συνεχιστεί με κάποιον τρόπο. Μήπως η Phoebe Waller-Bridge θα πάρει τη σκυτάλη; 

Το Indiana Jones 5 προς το παρόν είναι προγραμματισμένο να κάνει πρεμιέρα στις 29 Ιουλίου 2022.