Luca: Η νέα ταινία της Pixar θα κυκλοφορήσει δωρεάν όπως το "Soul" στο Disney+

Τον Ιούνιο η πρεμιέρα
24 Μαρτίου 2021 09:35
Luca: Η νέα ταινία της Pixar θα κυκλοφορήσει δωρεάν όπως το "Soul" στο Disney+

Η κατάσταση με την πανδημία δυστυχώς φαίνεται πως κρατάει ακόμα και η Disney αναγκάζεται να τροποποιήσει εκ νέου το πρόγραμμα των μεγάλων κυκλοφοριών της, προσαρμόζοντάς το στα νέα δεδομένα, καθώς το Black Widow θα κυκλοφορήσει ταυτόχρονα σε αίθουσες και το Disney Plus στις χώρες όπου είναι διαθέσιμο, με έξτρα χρέωση. Μέσα στις ανακατατάξεις βρίσκεται και το πολύχρωμο και άκρως καλοκαιρινό νέο φιλμ της Pixar, ονόματι "Luca", το οποίο έγινε γνωστό πως θα ακολουθήσει τα μονοπάτια του αριστουργηματικού "Soul". 

Η Disney ανακοίνωσε ότι θα κυκλοφορήσει δωρεάν για τους συνδρομητές του Disney Plus -όπου αυτό δύναται- ταυτόχρονα με τις κινηματογραφικές αίθουσες στις 18 Ιουνίου 2021. Στις ΗΠΑ θα παραβλέψει εντελώς τις αίθουσες, ενώ σε διεθνείς αγορές όπου δεν υποστηρίζεται η streaming υπηρεσία, εκεί θα κυκλοφορήσει παραδοσιακά με τις ημερομηνίες ίσως να διαφέρουν λίγο λόγω και του κορωνοϊού. 

Η νεότερη περιπέτεια της Pixar μυρίζει καλοκαίρι και εκτυλίσσεται στην ιταλική ριβιέρα, καθώς δύο κολλητοί φίλοι ο Luca (Jacob Tremblay) και ο Alberto (Jack Dylan Grazer) μοιράζονται ένα ασυνήθιστο μυστικό. Κάθε φορά που έρχονται σε επαφή με το νερό μεταμορφώνονται σε θαλάσσια τέρατα, που παίρνουν όμως ανθρώπινη μορφή όσο βρίσκονται στην στεριά. Μαζί τους η Emma Berman ως τη φίλη τους Giulia, η Maya Rudolph στο ρόλο της μητέρας του Luca, ο Marco Barricelli στο ρόλο του πατέρα της Giulia και ο Jim Gaffigan ως ο πατέρας του Luca.  Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Enrico Casarosa και το πρώτο του trailer μπορείτε να δείτε παρακάτω. 

Το Luca αναμένεται να κάνει πρεμιέρα δωρεάν για τους συνδρομητές του Disney+ ταυτόχρονα με τις κινηματογραφικές αίθουσες στις 18 Ιουνίου 2021