Πρώτο trailer για το "Monday" - Οι ερωτοχτυπημένοι Sebastian Stan και Denise Gough το ζουν στην Ελλάδα

Ο Αργύρης Παπαδημητρόπουλος δίνει ένα λόγο για να αποφεύγονται οι Δευτέρες
12 Μαρτίου 2021 09:30
Πρώτο trailer για το "Monday" - Οι ερωτοχτυπημένοι Sebastian Stan και Denise Gough το ζουν στην Ελλάδα

Η IFC Films, περίπου ένα μήνα αφότου ανέλαβε τη διανομή της, έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο trailer του "Monday" της νέας διεθνούς παραγωγής του δικού μας Αργύρη Παπαδημητρόπουλου, γνωστού για το "Suntan" του 2016, το οποίο είχε πραγματοποιήσει θετικές εμφανίσεις στα διάφορα φεστιβάλ κινηματογράφου όπου προκλήθηκε. Το trailer που θα απολαύσετε παρακάτω, πέραν του γεγονότος ότι θα δείτε πολύ γνώριμα τοπία και σκηνικά, καθώς γυρίστηκε στην Αθήνα και την Αντίπαρο, σας δίνει έναν ακόμη λόγο στο "γιατί οι Δευτέρες είναι όπως είναι". Και αυτό γιατί ο Sebastian Stan, που μάθαμε ευρέως σαν Bucky Barnes στο MCU και θα τον δούμε στο "Falcon and the Winter Soldier" (19 Μαρτίου) ερωτεύεται παράφορα την Denise Gough. 

Πρέπει να αγαπάμε τις Δευτέρες ή μήπως φέρνουν την καταστροφή; Συμφωνα με το σενάριο, ο Mickey (Stan) εργάζεται ως DJ σε μαγαζιά της Αθήνας και ένα βράδυ ο φίλος του (ο Αργύρης του Γιώργου Πυρπασόπουλου) τον συστήνει στην Chloe. Αντιλαμβάνονται γρήγορα πως τα χνώτα τους ταιριάζουν και πριν το καταλάβουν ερωτεύονται παράφορα μέσα σε ένα Σαββατοκύριακο. Όσο γρήγορα συνέβησαν αυτά, άλλο τόσο η πραγματικότητα αρχίζει να ελλοχεύει και έρχεται το πρωινό της Δευτέρας για μια ανώμαλη προσγείωση στα συναισθήματά τους. 

Αυτή είναι η νέα αφίσα της ταινίας:

Στο cast του φιλμ συμπεριλαμβάνονται οι εξής: Dominique Tipper, Έλλη Τρίγγου, Ανδρέας Κωνσταντίνου, Προμηθέας Αλειφερόπουλος, Ορφέας Αυγουστίδης, Μιχάλης ΟικονόμουΑλέξανδρος Λογοθέτης και Βαγγέλης Μουρίκης. Μάλιστα, αποτέλεσε μια από τις επίσημες επιλογές του Tribeca Film Festival 2020 και του Toronto International Film Festival 2020.

Το Monday αναμένεται να κυκλοφορήσει στις ΗΠΑ στις 16 Απριλίου 2021 ταυτόχρονα σε κινηματογραφικές αίθουσες και σε on demand υπηρεσίες.