Γκάφα ολκής με το Zack Snyder's Justice League - Έπαιζε στο HBO Max αντί του Tom & Jerry

Τι συνέβη όμως;
09 Μαρτίου 2021 15:37
Γκάφα ολκής με το Zack Snyder's Justice League - Έπαιζε στο HBO Max αντί του Tom & Jerry

Ούτε 24 ώρες δεν πέρασαν από την έκπληξη που βρήκαν χιλιάδες συνδρομητές του HBO Max στις ΗΠΑ που ήθελαν να δουν με τις οικογένειες και τα παιδιά τους την νέα ταινία "Tom & Jerry". Όταν πάτησαν play ανακάλυψαν πως δεν έπαιζε η υβριδική live-action και κινουμένων σχεδίων ταινία, αλλά μια τετράωρη και ακατάλληλη για ανηλίκους βερσιόν μιας άλλης, άκρως αναμενόμενης και ακυκλοφόρητης ταινίας! Όσο απίστευτο κι αν ακούγεται, το HBO Max υπέπεσε σε μια γκάφα ολκής όπου για μερικές ώρες όποιος έβαζε να δει το Tom & Jerry έπαιζε στη θέση του το άκρως αναμενόμενο Snyder Cut του Justice League

Φυσικά, με το που το αντιλήφθηκαν οι συνδρομητές ξέσπασε σωρεία αναρτήσεων στα social media με το Twitter να πλημμυρίζει και το hashtag #SnyderCut leaks να φιλοξενεί τα αποδεικτικά στοιχεία για τους δύσπιστους που δεν πρόλαβαν από νωρίς να δουν το πολυαναμενόμενο cut του Zack Snyder. 

Μάλιστα, την διαρροή της ταινίας σχολίασε με χιουμοριστικό τρόπο και ο Ray Fisher που υποδύεται τον Cyborg στην ταινία:

Τώρα ήταν απλά μια γκάφα ή ένα διαφημιστικό τρικ; Αυτό δεν μπορούμε να το γνωρίζουμε, ωστόσο ο ντόρος έγινε. Από την πλευρά της η Warner Bros. δεν προχώρησε σε καμία επίσημη δήλωση επί του συμβάντος, πιθανότατα γιατί ίσως να έγινε κατά λάθος. 

Να υπενθυμίσουμε ότι η κυκλοφορία του Zack Snyder's Justice League θα γίνει στις 18 Μαρτίου αποκλειστικά μέσω του HBO Max.