OLD: Το νέο θρίλερ του M. Night Shyamalan είναι τέρμα παράξενο - Δείτε το trailer

Έρχεται το καλοκαίρι στους κινηματογράφους
08 Φεβρουαρίου 2021 10:48
OLD: Το νέο θρίλερ του M. Night Shyamalan είναι τέρμα παράξενο - Δείτε το trailer

Μετά τα αμέτρητα teasers των τελευταίων ημερών, επιτέλους πήραμε μια ολοκληρωμένη -μικρή όμως- ματιά από το νέο πόνημα του M. Night Shyamalan. Πρόκειται για το ολοκαίνουργιο θρίλερ του δημιουργού της Έκτης Αίσθησης (The Sixth Sense), που επιστρέφει στην καρέκλα του σκηνοθέτη, μετά το “Glass”.

Αυτό το μυστήριο και συνάμα παράξενο θρίλερ εστιάζει σε μία οικογένεια που πηγαίνει διακοπές σε μία απομονωμένη παραλία για να χαλαρώσουν, αλλά κάτι πολύ τρομακτικό θα συμβεί στη ζωή τους. Μέσα σε ένα απόγευμα όλα τα παιδιά που υπάρχουν στην παραλία για κάποιο ανεξήγητο λόγο αρχίζουν να γερνάνε ανεξήγητα και τότε ο εφιάλτης τους ξεκινάει. 

Τώρα, μέσα από το Super Bowl που πραγματοποιήθηκε πριν λίγες ώρες στην Αμερική, κυκλοφόρησε και ένα TV Spot που μας δείχνει τί να περιμένουμε από αυτό το project, το οποίο αναμένεται να μας απασχολήσει μέσα στο καλοκαίρι, αν όλα πάνε καλά φυσικά. Το “OLD” εμπνέεται από μία γαλλική νουβέλα, το “Sandcastle”, του Pierre Oscar Levy, όπου όταν έπεσε στα χέρια του Shyamalan την ερωτεύτηκε αμέσως και απέκτησε πολύ γρήγορα τα δικαιώματα για να τη φέρει στη μεγάλη οθόνη.

Το “OLD” αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τον Ιούλιο στους κινηματογράφους. Παρακάτω μπορείτε να πάρετε μια μικρή γεύση από το νέο θρίλερ του M. Night Shyamalan.