Super Mario Bros. η ταινία: Viral έγινε το νέο trailer με το rap remix του κλασικού theme

Επαναφέρει λίγη από την αίγλη του καρτούν του 1989
13 Φεβρουαρίου 2023 16:28
Super Mario Bros. η ταινία: Viral έγινε το νέο trailer με το rap remix του κλασικού theme

Το νέο διαφημιστικό-trailer για την πολυαναμενόμενη ταινία The Super Mario Bros. Movie γαργαλάει τη νοσταλγία των fans αλλά και όσων έζησαν τις εποχές της τηλεοπτικής σειράς κινουμένων σχεδίων. 

Στο πλαίσιο του Super Bowl 2023 και του καταιγισμού των trailers, η Illumination και η Universal Pictures επέλεξαν έναν διαφορετικό τρόπο για να διαφημίσουν την ταινία. Στο νέο αυτό trailer, οι Mario και Luigi διαφημίζουν (εντός της ταινίας) την επιχείρησή τους και το πόσο ικανοί υδραυλικοί είναι, με το σποτάκι τους να έχει έντονα vibes εποχής βιντεοκασέτας. 

Βέβαια, το κάνουν με ιδιαίτερο 90's στιλ, καθώς τραγουδούν μια φρέσκια εκτέλεση του κλασικού theme του Super Mario από την παλιά τηλεοπτική σειρά του 1989, με τίτλο "The Super Mario Bros. Super Show!"

Δείτε το νέο Super Bowl διαφημιστικό του Super Mario Bros. Movie: 

Δείτε παρακάτω το συγκριτικό βίντεο με τo intro της σειράς του 1989: 

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η εν λόγω animated ταινία που έγινε με την υποστήριξη της Nintendo, θα έρθει στις οθόνες με ένα πραγματικά υπέρλαμπρο cast. Ο Chris Pratt θα δανείσει τη φωνή του στον Mario, ενώ πλάι του θα παίξει και η Anya Taylor-Joy ως Peach. Βέβαια, από την ταινία του Mario δε θα μπορούσε να λείπει και ο Luigi, τον οποίο θα τον υποδυθεί ο Charlie Day, ενώ ο Jack Black θα είναι ο Bowser.

Τα υπόλοιπα μέλη του cast είναι: Keegan-Michael Key ως Toad, Seth Rogen ως Donkey Kong, Fred Armisen ως Cranky Kong, Kevin Michael Richardson ως Kamek, Sebastian Maniscalco ως Spike, ενώ έγινε γνωστό ότι ο επί δεκαετίες “Mario”, Charles Martinet, θα βρίσκεται και αυτός στην ταινία ως “έκπληξη”.

Η ταινία Super Mario Bros. θα καταφθάσει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 7 Απριλίου του 2023.