John Carpenter: Το “Halloween Kills” είναι η απόλυτη slasher ταινία

Ο θρυλικός δημιουργός μιλάει για το επερχόμενο sequel
03 Φεβρουαρίου 2021 10:08
John Carpenter: Το “Halloween Kills” είναι η απόλυτη slasher ταινία

Ο δημιουργός του Halloween, John Carpenter, είναι χωρίς αμφιβολία από τους πιο θρυλικούς σκηνοθέτες της «παλιάς σχολής» που άλλαξε το horror genre στον κινηματογράφο. Πρόσφατα, μίλησε στο EW για το επερχόμενο “Halloween Kills” του David Gordon Green που αναμένεται να καταφθάσει στους κινηματογράφους από την Blumhouse τον Οκτώβριο.

Όταν, λοιπόν, ερωτήθηκε από τον δημοσιογράφο να πει τη γνώμη του για το sequel, εκείνος ανέβασε το hype των fans στα ύψη, λέγοντας ότι το sequel είναι η απόλυτη slasher ταινία. Χωρίς να θέλει να δώσει κάποιο spoiler φυσικά από τις νέες τρομακτικές περιπέτειες του Michael Myers.

Είναι απίθανο. Είναι η απόλυτη slasher ταινία. Εννοώ ότι δεν υπάρχει κάτι παρόμοιο σαν αυτό. Απλά Ουάου!

Βέβαια, για τους περισσότερους το  πρωτότυπο Halloween του 1978 είναι το απόλυτο slasher, αφού άλλαξε μια για πάντα τις horror ταινίες στον κινηματογράφο και άνοιξε το δρόμο και σε άλλα franchise εκείνης της εποχής και μετέπειτα. Αλλά, αυτόματα ανεβαίνει το hype των fan όταν ο ίδιος ο δημιουργός του franchise αναφέρει ότι το “Kills” είναι απίθανο.

Η Jamie Lee Curtis μαζί με την υπόλοιπη οικογένεια των Strode επιστρέφουν τον ερχόμενο Οκτώβριο για το “Halloween Kills” και μία συνέχεια που όπως όλα δείχνουν θα είναι…τρομακτική! Ο Michael Mayers έρχεται και αυτός δριμύτερος για να πάρει εκδίκηση ύστερα από το φινάλε της ταινίας του 2018, η οποία έσπασε τα ταμεία σε εισπράξεις.