Ο Elon Musk έπαιξε το Halo Infinite και αυτή είναι η άποψή του

Και το συζήτησε με τον… John Carpenter
17 Ιανουαρίου 2022 11:08
Ο Elon Musk έπαιξε το Halo Infinite και αυτή είναι η άποψή του

Ο Elon Musk μπορεί να είναι ο πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου, με αρκετές επιχειρήσεις και κατά συνέπεια ευθύνες, αλλά όπως έχει αποκαλύψει πολλές φορές στο παρελθόν βρίσκει χρόνο και για gaming. Αυτό που μάλλον δεν γνωρίζατε, όμως, είναι πως gamer δηλώνει και ο John Carpenter.

Ναι, ο πασίγνωστος 74χρόνος σκηνοθέτης ασχολείται με το χόμπι και πρόσφατα καταπιάστηκε με το Halo Infinite, με το οποίο φαίνεται πως συγχρόνως ασχολείται και ο Musk. Αυτό οδήγησε σε ένα σχεδόν σουρεαλιστικό διάλογο που ο Carpenter και ο Musk αντάλλαξαν δημόσια γνώμες για το νέο κεφάλαιο της πασίγνωστης shooter σειράς του Xbox.

Ποια είναι η γνώμη του John Carpenter για το Halo Infinite;

Μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter, ο σκηνοθέτης/συγγραφέας δήλωσε:

Το Halo Infinite είναι ένα διασκεδαστικό shooter, με απίστευτα όμορφο production design. Είναι το καλύτερο της Halo σειράς.

Ποια είναι η γνώμη του Elon Musk για το Halo Infinite;

Μετά τη δημοσίευση του Carpenter, ο Musk του απάντησε συνοπτικά με τις εντυπώσεις του, τονίζοντας:

Καλό campaign

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε τα δύο σχετικά tweets.

Για την ιστορία και σε περίπτωση που δε γνωρίζετε, ο Musk έπαιξε καθοριστικό ρόλο στη δημιουργία του PayPal, διαμορφώνοντας έτσι τον τρόπο με τον οποίο κάνουμε συναλλαγές μέσω του διαδικτύου, ίδρυσε την SpaceX που έχει πετύχει πολλά στο χώρο της αεροδιαστημικής τεχνολογίας, ενώ είναι και επικεφαλής της Tesla, η οποία έχει αλλάξει το χώρο των αυτοκινήτων τα τελευταία χρόνια, μέσα από τις ηλεκτρικές της προτάσεις και την εξέλιξη της τεχνολογίας αυτόνομης οδήγησης.

Από την άλλη, ο John Carpenter είναι Αμερικανός σκηνοθέτης, σεναριογράφος και παραγωγός που έχει εργαστεί σε αμέτρητες ταινίες. Βέβαια, μεταξύ αυτών, ξεχωρίζουν κυρίως οι ταινίες τρόμου και επιστημονικής φαντασίας στις οποίες εργάστηκε στις δεκαετίας του 1970 και του 1980, όπως είναι για παράδειγμα τα The Fog, Halloween, Escape from New York, They Live και φυσικά το The Thing.