Το Bioshock θα γινόταν κάποτε ταινία - Οι Eddie Redmayne και Jamie Dornan υποψήφιοι πρωταγωνιστές

Ήταν συγκάτοικοι και ήθελαν να δουλέψουν στο Χόλιγουντ
02 Φεβρουαρίου 2021 19:12
Το Bioshock θα γινόταν κάποτε ταινία - Οι Eddie Redmayne και Jamie Dornan υποψήφιοι πρωταγωνιστές

Όπως μάθαμε οι Eddie Redmayne και Jamie Dornan είχαν περάσει και οι δύο από οντισιόν για τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία του Bioshock, λίγο πριν εκείνη ακυρωθεί. Και οι δύο ηθοποιοί έχουν γνωρίσει μία εξαιρετική καριέρα, με τον Dornan να ηγείται στο cast του 50 Shades of Grey franchise, ενώ ο Redmayne βρίσκεται κάτω από την αιγίδα της Warner Bros με το prequel των Harry Potter, τη σειρά του Fantastic Beasts.

Ύστερα από την τεράστια επιτυχία που είχε το πρώτο Bioshock παιχνίδι, η Universal Studios φαίνεται ότι ήθελε να αρπάξει την ευκαιρία με τον Gore Verbinski (Pirates of the Caribbean), να φέρνει το franchise στη μεγάλη οθόνη. Μάλιστα, εκείνη την εποχή η παραγωγή είχε ξεκινήσει, αλλά λίγο καιρό μετά και συγκεκριμένα το 2013 ακυρώθηκε μια για πάντα. Οι συντελεστές είχαν κάνει και casting τους εν λόγω ηθοποιούς ταυτόχρονα στο ίδιο δωμάτιο.

Σύμφωνα με τον Redmayne που είχε μιλήσει πρόσφατα στο Variety και οι δύο ήταν τότε συγκάτοικοι και «έψαχναν τρόπο» να καταφέρουν να δουλέψουν στο Χόλιγουντ.

Θυμάσαι το Bioshock; Εγώ και ο Dornan ήμασταν οργισμένοι ο ένας με τον άλλον, καθώς ανταγωνιζόμασταν να πάρουμε τον ίδιο ρόλο.

Ο Redmayne, ωστόσο, μίλησε και για τα sms που είχε ανταλλάξει με τον Andrew Garfield του Amazing Spider-Man, όσον αφορά τη συγκεκριμένη οντισιόν, χωρίς ωστόσο να αναφέρει αν και εκείνος είχε περάσει από αυτήν την παραγωγή για να παίξει στην ταινία του Bioshock.