Με άρωμα “Σε Βλέπω” η νέα εικόνα του “Spiral: From The Book of Saw”

Τί ψάχνει εκεί ο Chris Rock;
21 Ιανουαρίου 2021 08:55
Με άρωμα “Σε Βλέπω” η νέα εικόνα του “Spiral: From The Book of Saw”

Έχει περάσει περίπου ένας ολόκληρος χρόνος από τότε που είδαμε το πρώτο trailer του “Spiral: From The Book of Saw”, το οποίο ήταν να προβληθεί στις αρχές του 2020, αλλά λόγω της πανδημίας έλαβε πολλές καθυστερήσεις. Πλέον, το πλάνο της Lionsgate, είναι να κυκλοφορήσει το φιλμ τον Μάιο του 2021, αν όλα πάνε καλά.

Μέσα από το Empire, ωστόσο, ήρθε στα φώτα της δημοσιότητας μία ολοκαίνουργια εικόνα της ταινίας, στην οποία βλέπουμε τον Chris Rock, πρωταγωνιστή του φιλμ, να ερευνά μαζί με τον Max Minghella και άλλους δύο ντετέκτιβ, το γνωστό σπιράλ σύμβολο του franchise, το οποίο έχει δώσει το όνομά του σε αυτήν την ταινία, βαμμένο στον τοίχο.

Δείτε την εικόνα παρακάτω:

Η υπόθεση θέλει τους Zeke Banks και William Schenk αναλαμβάνουν την έρευνα από μια σειρά φρικτών φόνων από μια μακάβρια ιστορία, καθώς παγιδεύονται σε ένα αρρωστημένο παιχνίδι ενός δολοφόνου. Οι δύο τους θα ζήσουν εφιαλτικές στιγμές και θα πρέπει να λύσουν αυτό το μυστήριο.

Το spin-off των Saw, Spiral: From The Book of Saw, λαμβάνει και αυτό καθυστέρηση και θα καταφθάσει στις 21 Μαΐου 2021, δηλαδή έναν χρόνο ακριβώς από την αρχική του ημερομηνία.