Η ταινία Uncharted και η σειρά The Last of Us "είναι μόνο η αρχή" για το PlayStation

Όλα όσα είπε ο Jim Ryan για το μέλλον του PlayStation στο Χόλιγουντ
14 Ιανουαρίου 2021 12:08
Η ταινία Uncharted και η σειρά The Last of Us "είναι μόνο η αρχή" για το PlayStation

Φαίνεται πως η προσπάθεια της Sony να εδραιώσει τις μασκότ του PlayStation μόλις ξεκίνησε και ο Jim Ryan στο πλαίσιο της CES 2021 έκανε σημαντικές δηλώσεις ως προς αυτή την κατεύθυνση. Πρόσφατα άλλωστε μάθαμε πως αναπτύσσει ένα σωρό ταινίες και σειρές βασισμένες στα IPs και τους χαρακτήρες των παιχνιδιών της. 

Ο επικεφαλής του PlayStation ξεκαθάρισε πως η ταινία Uncharted με τον Tom Holland αλλά και η σειρά The Last of Us του HBO είναι "απλά η αρχή της επέκτασης της μυθοπλασίας μας σε νέα μέσα και ευρύτερα κοινά." Τόνισε μεταξύ άλλων πως στα σχέδια της είναι να αυξηθεί αυτή η ενσωμάτωση μεταξύ των IPs της καθώς η Sony αποτελεί και εταιρία του θεάματος και "η ψυχαγωγία δεν ήταν ποτέ πιο σημαντική από όσο σήμερα"

Αν και δεν γνωρίζουμε ακόμα ποιοι άλλοι τίτλοι θα μεταφερθούν στη μεγάλη ή και τη μικρή οθόνη, η λίστα είναι άκρως εντυπωσιακή. Φαντάζεστε μια σειρά στον κόσμο του Horizon: Zero Dawn ή σε αυτόν του Days Gone; Ή μια επική ταινία God of War ή animated σειρές με τους Ratchet & Clank (το 2016 κυκλοφόρησε μια τίμια ταινία κινουμένων σχεδίων), Sly Cooper και Jak & Daxter