Δείτε τα 10 πρώτα λεπτά από το “Uncharted” με τον Tom Holland

Μέσα από το επίσημο κανάλι της Sony Pictures
29 Μαρτίου 2022 08:51
Δείτε τα 10 πρώτα λεπτά από το “Uncharted” με τον Tom Holland

Το “Uncharted” της Sony Pictures έκανε πρεμιέρα τον περασμένο Φεβρουάριο και πλέον ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει ψηφιακά, αλλά και σε blu ray μορφή, τον Μάιο. Έτσι, η Sony αποφάσισε να ανεβάσει στο επίσημο κανάλι της στο YouTube, τα πρώτα 10 λεπτά της ταινίας για να σας…ψήσει.

Με πρωταγωνιστές τους Tom Holland και Mark Wahlberg, το Uncharted υπόσχεται μια κινηματογραφική περιπέτεια και ένα κυνήγι θησαυρού, με ό,τι συνεπάγεται αυτό. Μάλιστα, πρόσφατα η Sony εξέφρασε έμμεσα πως το Uncharted 2 είναι ήδη στα σκαριά, μιας και το φιλμ που είδαμε τον Φεβρουάριο, τα πήγε μια χαρά στο box office.

Η σύνοψη της ταινίας:

Ο ερασιτέχνης κλέφτης Nathan Drake (Tom Holland) στρατολογείται από τον έμπειρο κυνηγό θησαυρών Victor “Sully” Sullivan (Mark Wahlberg) για την εύρεση του χαμένου θησαυρού του Ferdinand Magellan πριν από 500 χρόνια. Αυτό που ξεκινά ως μια απλή ληστεία για το δίδυμο, γίνεται μια πολυταξιδεμένη περιπέτεια να φτάσουν πρώτοι πριν τον αδίστακτο Moncanda (Antonio Banderas) ο οποίος και θεωρεί πως είναι ο νόμιμος κληρονόμος του.

Αν ο Nate και o Sully καταφέρουν να απαντήσουν τους γρίφους και λύσουν ένα από τα παλαιότερα μυστήρια στον κόσμο, μπορούν όχι μόνο να διεκδικήσουν λεία αξίας 5 δις δολλαρίων, αλλά ίσως να βρουν και τον χαμένο αδερφό του Nate. Το μόνο που χρειάζεται είναι να αντέξουν ο ένας τον άλλο.

Μπορείτε να διαβάσετε την άποψή μας για το Uncharted που επιμελήθηκε ο Κυριακός Στεργιάδης, πατώντας εδώ.

To Uncharted με τον Tom Holland ξεπέρασε τα $300 εκατ. στο box office

Δείτε τα πρώτα 10 λεπτά από την ταινία μέσα από τον player που ακολουθεί.