Καθυστερεί αρκετά η νέα ταινία του Damien Chazelle με τους Brad Pitt και Margot Robbie

Το Babylon αναμένεται στα τέλη 2022
10 Ιανουαρίου 2021 17:33
Καθυστερεί αρκετά η νέα ταινία του Damien Chazelle με τους Brad Pitt και Margot Robbie

Η βιομηχανία του Χόλιγουντ προσπαθεί να σταθεί στα πόδια της εν μέσω της πανδημίας και την ίδια ώρα τα κρούσματα του κορωνοϊού ιδιαίτερα στο Los Angeles τον τελευταίο καιρό έχουν αυξηθεί με γεωμετρικούς ρυθμούς. Το ίδιο συμβαίνει και στον υπόλοιπο κόσμο και αυτό έχει ως αποτέλεσμα αρκετές μεγάλες παραγωγές τις οποίες θα βλέπαμε μέσα στο 2021 να μετατίθενται για αργότερα. 

Μια από αυτές είναι το Babylon, η νέα πολυαναμενόμενη ταινία του Damien Chazelle σκηνοθέτη του οσκαρικού "La La Land" και του "First Man". Όπως μεταδίδει το Deadline η Paramount Pictures που ανέλαβε τη διανομή καθυστερεί το φιλμ και από τον Δεκέμβριο του 2021, θα το δούμε τελικά στις 25 Δεκεμβρίου του 2022. Επειδή όμως αυτή η ημερομηνία προϋποθέτει πως θα κυκλοφορήσει σε συγκεκριμένες αίθουσες, η ευρεία κυκλοφορία του θα γίνει στις 6 Ιανουαρίου του 2023

Στο φιλμ αρχικά θα πρωταγωνιστούσε η Emma Stone, όμως λόγω διάφορων επιπλοκών στο πρόγραμμά της αποφάσισε να αποχωρήσει και έτσι η Margot Robbie αναμένεται να πάρει την θέση της, η οποία θα παίξει στο πλάι του Brad Pitt. Η άτυπη επανένωση του "Once Upon A Time In Hollywood" δεν είναι τυχαία αφού το φιλμ του Chazelle θα καταπιάνεται και αυτό με μια μεταβατική περίοδο του Χόλιγουντ. 

Συγκεκριμένα, το εν λόγω R-rated δράμα εποχής θα διαδραματίζεται σχεδόν 100 χρόνια πριν τότε που το Χόλιγουντ πραγματοποιούσε την ριζοσπαστική μετάβαση από τις βουβές στις ομιλούμενες ταινίες. Το σίγουρο είναι πως, όπως και με τις προηγούμενες ταινίςε της φιλμογραφίας του, ο Chazelle και η Paramount θέλουν να πιάσουν το παράθυρο κυκλοφορίας που θα τους δώσει το "εισιτήριο" για την κούρσα των Oscars εκείνης της χρονιάς. Υπομονή, λοιπόν, καθώς η ταινία απέχει δύο χρόνια ακόμα μέχρι να τη δούμε στις αίθουσες.