Ο Robert Rodriguez «ψήνεται» για να δούμε το sequel του “Alita: Battle Angel”

Θα πιάσει τόπο το #AlitaSequel;
01 Ιανουαρίου 2021 14:37
Ο Robert Rodriguez «ψήνεται» για να δούμε το sequel του “Alita: Battle Angel”

Έχουν περάσει πολλοί μήνες από τότε που είχε γίνει trend το #AlitaSequel στο Twitter με τους λάτρεις του “Alita: Battle Angel” να απευθύνονται στον Robert Rodriguez, σκηνοθέτη της ταινίας, ζητώντας ένα πιθανό sequel από εκείνον και την Disney. Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, η ταινία του 2019 είχε budget περίπου τα $170 εκατομμύρια και κατάφερε να ξεπεράσει τα $400 εκατομμύρια στο box office.

Τώρα, μέσα από το Forbes, μάθαμε ότι ο Robert Rodriguez δε θα είχε κανένα πρόβλημα να δουλέψει πάνω στο sequel και αναρωτιέται αν το streaming είναι αυτό που θα φέρει πίσω την Alita.

Νομίζω ότι όλα είναι δυνατά. Η Disney αγόρασε την Fox και έχει πλέον και το Disney Plus, ξέρω ότι πολλοί άνθρωποι θα ήθελαν να δουν το sequel και εγώ επίσης θα ήθελα να κάνω τη συνέχεια. Όσον αφορά το πού θα πήγαινε ή πως θα γινόταν, νομίζω ότι το streaming έχει δώσει πολλές ευκαιρίες σε sequels.

Υπάρχει ήδη ένα concept, έχει ήδη ένα μεγάλο κοινό που θα ήθελε να το δει και μπορεί να παραδοθεί με έναν τρόπο που είναι εύκολος. Δεν είναι κακή ιδέα.

Στο φινάλε του Alita: Battle Angel είδαμε tease για ένα πιθανό sequel (θα καταλάβετε αν έχετε δει την ταινία), οπότε υπάρχει κάποια ιδέα για το τι θα μπορούσε να συμβεί στην 2η ταινία.