Ο James Cameron επιβεβαιώνει ότι έρχονται sequels για το Alita: Battle Angel

Δεν έρχεται μόνο το Alita Battle Angel 2...
11 Ιουλίου 2023 20:42
Ο James Cameron επιβεβαιώνει ότι έρχονται sequels για το Alita: Battle Angel

Ύστερα από πολλά χρόνια αβεβαιότητας για την συνέχεια της ιστορίας της Alita στη μεγάλη οθόνη, η επιβεβαίωση ήρθε από τον παραγωγό των ταινιών, James Cameron. 

Ο θρυλικός σκηνοθέτης του Avatar: The Way of Water γνωστοποίησε ότι όχι απλά έρχεται το Alita Battle Angel 2 αλλά πως βρίσκονται πολλές ταινίες και συνέχειες υπό ανάπτυξη. Την αποκάλυψη έκανε μιλώντας στο Forbes το οποίο τον ρώτησε γιατί πουλάει την έπαυλή του στην Καλιφόρνια, με τον Κάμερον να απαντάει πως ο λόγος είναι τα πολλαπλά sequels της "Alita"

"Και για το Avatar δουλεύω στο Wellington και το Λος Άντζελες . Και για τις νέες ταινίες της Alita: Battle Angel θα εργάζομαι από το Austin του Τέξας, επομένως δεν έβγαζε άλλο νόημα για εμάς πλέον." δήλωσε ο Κάμερον, πρακτικά ανακοινώνοντας ότι θα συνεχιστεί η cyberpunk ιστορία. Στις αρχές του έτους ο Robert Rodriguez, που είχε σκηνοθετήσει την πρώτη ταινία, είχε αναφερθεί σε παλιότερη συνέντευξή του για το πώς φαντάζεται την ιστορία του Alita: Battle Angel 2 αλλά και του Alita: Battle Angel 3. Τους περασμένους μήνες τόσο συντελεστές όσο και οι πρωταγωνιστές της είχαν εκφράσει επίσης την επιθυμία τους να επιστρέψουν, αλλά δεν είχαν γίνει οι επίσημες ανακοινώσεις από την Disney. 

Η ταινία Alita: Battle Angel βασίζεται στο ομώνυμο manga του Yukito Kishiro. Κυκλοφόρησε το 2019 αποφέροντας περί τα $405 εκατομμύρια στο box office ενώ το κόστος της ταινίας ήταν μεταξύ $150-200 εκατομμύρια δολάρια. Στο cast της ταινίας συμμετείχαν οι: Christoph Waltz, Jennifer Connelly, Mahershala Ali, Ed Skrein, Jackie Earle Haley και Keean Johnson.

Ωστόσο, ο Τζέιμς Κάμερον δεν έδωσε κάποιο χρονοδιάγραμμα για το πότε θα κυκλοφορήσουν αυτές οι νέες ταινίες του Alita: Battle Angel.