Παντελώς αγνώριστος ο Tom Hanks - Προκάλεσε αίσθηση η νέα του εμφάνιση (ΒΙΝΤΕΟ)

Με εντελώς αλλαγμένο look εμφανίστηκε ο ηθοποιός σε talk show εκπομπή
01 Ιανουαρίου 2021 11:47
Παντελώς αγνώριστος ο Tom Hanks - Προκάλεσε αίσθηση η νέα του εμφάνιση (ΒΙΝΤΕΟ)

Πριν από μερικές μέρες ο Tom Hanks βρέθηκε καλεσμένος στην talk show εκπομπή του παρουσιαστή Graham Norton και αποκάλυψε το νέο του look, που ομολογουμένως σόκαρε τους fans αλλά και όλους όσους παρακολούθησαν την εκπομπή. 

Σχεδόν σε όλη τη διάρκεια της παρουσίας του φορούσε όλως περιέργως καπέλο, κάτι που δεν το συνηθίζει και μιλούσε για το γεγονός πως βρίσκεται στην Αυστραλία αυτήν την περίοδο για τα γυρίσματα της νέας του ταινίας. Σε ένα σημείο αποκάλυψε πως ο νέος του ρόλος για την βιογραφική ταινία του Elvis Presley σε σκηνοθεσία Baz Luhrmann (The Great Gatsby) απαιτούσε να αλλάξει το κούρεμά του. 

"Να σας δείξω το απαίσιο κούρεμα που μου έκαναν ούτως ώστε να παίξω τον Συνταγματάρχη Tom Parker. Τσεκάρετε πόσο απαίσιο είναι...Φαίνεται καθόλου; Το βλέπετε;" είπε ο Hanks κάνοντας κάθε προσπάθεια για να κρύψει το νέο του look και έπειτα για μερικά δευτερόλεπτα έσκυψε κάνοντας τα...αποκαλυπτήρια. 

Οι αντιδράσεις στο στούντιο και οι ιαχές που ακούστηκαν από όσους το είδαν ζωντανά τα λένε όλα με τον Hanks να συμπληρώνει αστειευόμενος "Μόλις τρόμαξα όλα τα παιδιά. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη". Ωστόσο δεν είναι η πρώτη φορά που ο 64χρονος βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός εμφανίστηκε καραφλός. Τον περασμένο Απρίλιο την περίοδο του πρώτου lockdown, ένα μήνα αφότου ο ίδιος και η σύζυγός του Rita Wilson διαγνώσθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό είχε παρουσιάσει το SNL από το σπίτι του:

 "Μην αγχώνεστε, μην φοβάστε. Το ξυρισμένο μου κεφάλι οφείλεται απλά σε μια ταινία και τα μαλλιά μου μεγαλώνουν με απίστευτα αργούς ρυθμούς. Μου γλιτώνει χρόνο στο μπάνιο οπότε δεν ξέρω ίσως να το δοκιμάζαμε όλοι;" είχε δηλώσει τότε αστειευόμενος σαφώς στον εναρκτήριο μονόλογό του. 

Η βιογραφική ταινία του θρυλικού Elvis σε παραγωγή της Warner Bros. από όσα γνωρίζουμε μέχρι τώρα θα διηγηθεί την άνοδο της καριέρας του σε διάστημα 20 ετών, ενώ το πολιτικοκοινωνικό σκηνικό αλλάζει άρδην και φέρνει το τέλος της αθωώτητας στις ΗΠΑ. 

Η ταινία του Luhrmann θα τον ακολουθήσει από την ηλικία των 13 όταν πρωτομπήκε στην βιομηχανία της μουσικής, στη συνεργασία του με τον επί χρόνια μάνατζέρ του Tom Parker, έπειτα στην πρώτη του ταινία "Love Me Tender", την κατάταξή του στον στρατό, τον εμβληματικό του γάμο με την Priscilla Presley έως την στέψη του ως "Βασιλιάς της Rock n' Roll". 

Στην προκειμένη για τον ρόλο του Presley ο Luhrmann προσέλαβε τον Austin Butler του "Once Upon A Time In...Hollywood", ο οποίος θα παίξει στο πλάι του Tom Hanks που θα υποδυθεί τον επί χρόνια μάνατζερ του. Φαίνεται πως τα γυρίσματα πάνε βάση του χρονοδιαγράμματος της παραγωγής, τα οποία είχαν οριστεί για τις αρχές του 2021 στο Queensland της Αυστραλίας. 

Tags: