Το Captain Marvel 2 θα θυμίζει κάτι από "Thor: Ragnarok" με επικό team-up ηρώων

Δόθηκε η πρώτη ματιά στο Ms. Marvel και την Iman Vellani που θα την υποδύεται
11 Δεκεμβρίου 2020 21:18
Το Captain Marvel 2 θα θυμίζει κάτι από "Thor: Ragnarok" με επικό team-up ηρώων

Στον χαμό των ανακοινώσεων της Disney στο livestream του Investor's Day, η Marvel Studios έδωσε στη δημοσιότητα αρκετές νέες πληροφορίες για το Captain Marvel 2. Στο άκρως αναμενόμενο sequel που θα σκηνοθετήσει η Nia DaCosta (Candyman) θα παίξουν τόσο η νεαρή Ms. Marvel όσο και η ενήλικη βερσιόν της Monica Rambeau της Teyonah Parris, την οποία θα δούμε εκτενώς στο WandaVision.  

Ακολουθεί η ανακοίνωση της Disney που επιβεβαιώνει το βασικό cast του sequel: 

Με το "Secret Invasion" που ετοιμάζεται για το Disney+ με πρωταγωνιστή τον Samuel L. Jackson ως Nick Fury, η πλοκή θα εμπνευστεί σίγουρα από το ομώνυμο comic και τα όσα γίνονται με τη S.W.O.R.D. Επίσης, το sequel με την Brie Larson θα έχει έντονο άρωμα από Thor: Ragnarok και Captain America: The Winter Soldier καθώς ουσιαστικά θα γίνει μια μάζωξη αρκετών ηρώων μαζί καθώς δεν αποκλείεται τον ρόλο της Ms. Marvel να αναλάβει και η Monica, όπως γίνεται στα comics. 

Τώρα, στο θέμα της Ms. Marvel εκεί η Marvel Studios μας σύστησε στην πρωτοεμφανιζόμενη Iman Vellani, η οποία θα υποδυθεί τον ομώνυμο ρόλο στη σειρά του Disney Plus. Το σόου θα κάνει πρεμιέρα προς τα τέλη του 2021 στην υπηρεσία και η Marvel κυκλοφόρησε ένα sizzle reel που περιέχει μερικές σκηνές που έχουν ήδη γυριστεί:

Το Captain Marvel 2 θα κάνει πρεμιέρα στις 11 Νοεμβρίου 2022.