Ο Neill Blomkamp του "District 9" γύρισε κρυφά μια horror ταινία εν μέσω lockdown

Έχει να γυρίσει ταινία από το 2015 και είναι μια άκρως αναμενόμενη επιστροφή
09 Δεκεμβρίου 2020 19:27
Ο Neill Blomkamp του "District 9" γύρισε κρυφά μια horror ταινία εν μέσω lockdown

Η καριέρα του εκτοξεύθηκε το 2009 όταν μας χάρισε την sci-fi ταινία με το σκληρό κοινωνικοπολιτικό μήνυμα, District 9, που κατάφερε να αποσπάσει τέσσερις υποψηφιότητες για Όσκαρ. Έπειτα ακολούθησε με το αρκετά ενδιαφέρον "Elysium" το 2013 με πρωταγωνιστή τον Matt Damon και το 2015 ακολούθησε το "Chappie", του οποίου η αποτυχία του στοίχισε τόσο που αναγκάστηκε να ανασυνταχθεί. Έφτιαξε το δικό του στούντιο παραγωγής και ειδικών εφέ το Oats Studio, που έφτιαξε μερικές μικρού μήκους crowdfunded ταινίες επιστημονικής φαντασίας με φοβερά concepts. 

Ο λόγος για τον οραματιστική δημιουργό Neill Blomkamp, ο οποίος όπως μεταδίδει το Deadline επιστρέφει με νέο κινηματογραφικό project έπειτα από 5 χρόνια απουσίας. Το ρεπορτάζ αναφέρει πως ο Blomkamp γύρισε μια νέα ταινία τρόμου με παραφυσική θεματολογία, εντελώς κρυφά και εν μέσω της πανδημίας. 

Ουσιαστικά μετά την καθυστέρηση του επόμενου φιλμ που ετοίμαζε με τίτλο "The Inferno" για το 2021 και πρωταγωνιστή τον Taylor Kitsch, βρήκε το χρόνο να γυρίσει μια μικρότερης κλίμακας παραγωγής ίσα-ίσα για να...φλεξάρει τις ικανότητές του στα ειδικά εφέ για τα οποία φημίζεται. 

Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε και να μάθουμε περισσότερα για το νέο του project το οποίο συμβαδίζει ακριβώς στα γνώριμα μονοπάτια του δηλαδή το sci-fi και το horror είδος.