Η συνθέτρια του Joker αναλαμβάνει τη μουσική της νέας ταινίας του David O. Russell

Μετά το βραβείο Όσκαρ ήρθε το επόμενο μεγάλο project της
01 Δεκεμβρίου 2020 10:22
Η συνθέτρια του Joker αναλαμβάνει τη μουσική της νέας ταινίας του David O. Russell

Εντυπωσίασε η συνθέτρια Hildur Guðnadóttir με την δουλειά της στο μελαγχολικό soundtrack του Joker, αποσπώντας έτσι το χρυσό αγαλματίδιο στην κατηγορία της στα περσινά Oscars. Το Όσκαρ της έφερε στο κατώφλι και το επόμενο μεγάλο project της για αυτό και όπως διαβάζουμε στο Film Music Report η Guðnadóttir θα αναλάβει τη μουσική της επόμενης ταινίας του καταξιωμένου σκηνοθέτη David O. Russell

O Russell είναι γνωστός από τα "American Hustle" και "Silver Linings Playbook" και για το επόμενό του project έχει επιστρατεύσει ένα εντυπωσιακό cast με τους Christian Bale, Margot Robbie και τον John David Washington του Tenet. Αυτή τη φορά αλλάζει τους βασικούς συνεργάτες του και θα συνεργαστεί για πρώτη φορά με τον τρεις φορές βραβευμένο με Όσκαρ Καλύτερης Φωτογραφίας, Emmanuel "Chivo" Lubezki, ο οποίος είναι ο μοναδικός στην ιστορία που το κατάφερε διαδοχικά με τα "Gravity", "Birdman" και "Revenant". 

Η δουλειά της Guðnadóttir όχι μόνο στο Joker αλλά και στη σειρά "Chernobyl" του HBO και στο "Sicario: day of the Soldado" κάνουν τη νέα ατιτλοφόρητη ταινία του Russell ακόμη πιο αναμενόμενη. 

Τα γυρίσματα του εν λόγω φιλμ θα ξεκινήσουν στις αρχές του 2021.