Το "The Croods 2" θα σπάσει το άνοιγμα του Tenet στο box office

Η animated ταινία της Dreamworks τα πηγαίνει κάπως καλύτερα
30 Νοεμβρίου 2020 12:34
Το "The Croods 2" θα σπάσει το άνοιγμα του Tenet στο box office

Η νέα animated ταινία της Dreamworks, The Croods 2: A New Age, προβάλλεται από το προηγούμενο Σαββατοκύριακο σε επιλεγμένα σινεμά και όπως όλα δείχνουν, έχει σημειώσει καλή πορεία έχοντας υπόψη τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε. Το sequel της ταινίας του 2013 έχει ξεπεράσει το άνοιγμα του Tenet του Christopher Nolan στο box office.

Όπως μεταφέρει το The Wrap, η υπερπαραγωγή του Nolan υπολογίζεται ότι έφτασε τα $9.35 εκατομμύρια το πρώτο σαββατοκύριακο προβολής του, ενώ το ολοκαίνουργιο The Croods 2 ξεπέρασε τα $9.7 εκατομμύρια, ενώ κατά την ημέρα των Ευχαριστιών φαίνεται να άγγιξε τα $14,2 εκατομμύρια. Όπως λένε ειδικοί, αν συνεχίσει αυτή την πορεία πιθανότατα να ξεπεράσει σε εισπράξεις το Tenet, όσον αφορά την αγορά των ΗΠΑ.

Η ταινία του Nolan θεωρήθηκε από πολλούς ως «πείραμα» για να δοκιμαστή η βιομηχανία των κινηματογράφων εν μέσω της πανδημίας, με τη συνέχεια των Croods να τα πηγαίνει κάπως καλύτερα, μιας και είχε καλύτερο άνοιγμα και από το "Onward", το οποίο προβλήθηκε λίγο πριν το κλείσιμο των αιθουσών.