ΕΠΙΣΗΜΟ: Ο Mads Mikkelsen είναι ο νέος Grindelwald στο Fantastic Beasts 3

Μετά τις τελευταίες φήμες επιτέλους επιβεβαιώθηκε
26 Νοεμβρίου 2020 08:54
ΕΠΙΣΗΜΟ: Ο Mads Mikkelsen είναι ο νέος Grindelwald στο Fantastic Beasts 3

Τις τελευταίες ημέρες έχει γίνει ένας μικρός χαμός με το ρόλο του Gellert Grindelwald στο επερχόμενο Fantastic Beasts 3, με τον Johnny Depp, να φεύγει από το project. Μάλιστα, όπως σας είχαμε ενημερώσει προσφάτως, ο διάσημος ηθοποιός είχε παίξει ήδη σε μια σκηνή και θα πληρωθεί κανονικά γι’ αυτήν.

Ακριβώς μετά την «οικειοθελής αποχώρηση» του Depp ακουγόταν έντονα ότι η Warner Bros. γλυκοκοιτάζει τον Mads Mikkelsen για να υποδυθεί τον συγκεκριμένο ρόλο, χωρίς όμως να έχει επιβεβαιωθεί το οτιδήποτε. Πλέον, όπως μάθαμε από το Collider, ο διάσημος ηθοποιός έδωσε τα χέρια με την εταιρία παραγωγής και είναι ο νέος σατανικός Gellert Grindelwald, που θα αντιμετωπίσει τον Newt Scamander του βραβευμένου με Όσκαρ ηθοποιού, Eddie Redmayne.

Ωστόσο, δε θα είναι μόνοι τους αφού το υπόλοιπο cast συμπληρώνουν και οι Katherine Waterston, Dan Fogler, Alison Sudol, Ezra Miller, Callum Turner, William Nadylam, Poppy Corby-Tuech, Jessica Williams, Victoria Yeates και Jude Law ως Dumbledore.

Το Fantastic Beasts 3 έλαβε κιόλας καθυστέρηση στην ημερομηνία πρεμιέρας του και θα βγει στις αίθουσες τον Ιούλιο του 2022.