O μανιακός του Stephen Lang θα επιστρέψει δριμύτερος στο Don't Breathe 2

Το θρίλερ που γνώρισε τεράστια επιτυχία επιστρέφει
21 Νοεμβρίου 2020 12:06
O μανιακός του Stephen Lang θα επιστρέψει δριμύτερος στο Don't Breathe 2

Το Don't Breathe 2 έχει ανακοινωθεί αρκετό καιρό τώρα και μάλιστα πρόσφατα ολοκλήρωσε τα γυρίσματά του με σκηνοθέτη τον Rodo Sayagues και σενάριο του ίδιου με τον Fede Alvarez. Τώρα, μέσα από το THR, ο Stephen Lang έδωσε στη δημοσιότητα μερικές πληροφορίες για το επερχόμενο φιλμ, λέγοντας ότι κάτι έχει μείνει για να πουν στο 2ο κεφάλαιο.

Στο Don’t Breathe ένιωσα ότι δεν έμεινε σκηνή που είχαμε αφήσει κάτι που δεν εξηγήσαμε. Το sequel έχει μια «συγγένεια» με την πρώτη ταινία, αλλά ταυτόχρονα είναι και κάτι εντελώς καινούργιο, με το δικό του τρόπο.

Ο χαρακτήρας που υποδύεται ο Lang θα επιστρέψει, αφού αν θυμάστε στο πρώτο κεφάλαιο επέζησε από αυτή την εισβολή. Μάλιστα, στο sequel έχει αναλάβει πρωταγωνιστικό ρόλο, αφού θα δούμε πώς κύλησε η ζωή του μετά την πρώτη ταινία, με εκείνον να ζει πλέον απομονωμένος ξανά σε ένα cabin, μεγαλώνοντας ένα νεαρό κορίτσι.

Το αρχικό Don’t Breathe μας άρεσε πολύ και μάλιστα ήταν στις 10 προτάσεις μας για θρίλερ που αξίζει να δείτε στο Netflix. Ειδικά τώρα, είναι η κατάλληλη περίοδος να του ρίξετε μια ματιά. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το sequel παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.