Ήδη υπάρχει ένα δυνατό όνομα για να παίξει τον Grindelwald στο Fantastic Beasts 3

Στη λίστα της Warner Bros. βρίσκεται ο Mads Mikkelsen
11 Νοεμβρίου 2020 09:58
Ήδη υπάρχει ένα δυνατό όνομα για να παίξει τον Grindelwald στο Fantastic Beasts 3

Η απομάκρυνση του Johnny Depp από τον ρόλο του Gellert Grindelwald για το Fantastic Beasts 3 δημιούργησε ένα μεγάλο κενό το οποίο πρέπει να γεμίσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και φαίνεται πως η Warner Bros. ήδη έχει ένα δυνατό όνομα στο στόχαστρό της. 

Το Deadline μεταδίδει ότι o Mads Mikkelsen είναι η κορυφαία επιλογή του σκηνοθέτη David Yates και βρίσκεται ήδη σε πρώιμες διαπραγματεύσεις για να υποδυθεί τον σατανικό μάγο Grindelwald

O Mikkelsen άλλωστε έχτισε την καριέρα του παίζοντας κακούς τύπους στις ταινίες του με τέτοιους ρόλους στα Casino Royale και Doctor Strange, ενώ έχει πρωταγωνιστήσει και στο Rogue One: A Star Story, κάτι που σημαίνει ότι κατέχει εμπειρία σε blockbuster ταινίες και μπορεί να κουβαλήσει το βάρος ενός τέτοιου ρόλου, χάρις και το ταλέντο του φυσικά. 

Ήδη λέγεται ότι το υπόλοιπο cast με τους Eddie Redmayne και Jude Law βρίσκεται στο πλατό και γυρίζουν σκηνές. 

Αν και συνήθως τέτοια ρεπορτάζ δεν πέφτουν έξω και κατά 99% ο Mikkelsen θα είναι ο νέος Grindelwald, καλό είναι να περιμένουμε και την επίσημη ανακοίνωση δια στόματος της Warner. 

Το Fantastic Beasts 3 έλαβε κιόλας μια καθυστέρηση στην ημερομηνία πρεμιέρας του και θα βγει στις αίθουσες τον Ιούλιο του 2022.