Σιωπή! Έρχεται το spinoff του A Quiet Place από τον σκηνοθέτη του "Mud"

Την ιδέα του John Krasinski θα εκτελέσει ο Jeff Nichols
10 Νοεμβρίου 2020 11:43
Σιωπή! Έρχεται το spinoff του A Quiet Place από τον σκηνοθέτη του "Mud"

Σε μια ανακοίνωση που σίγουρα έχει ενδιαφέρον προχώρησε η Paramount, καθώς ο κόσμος του A Quiet Place αναμένεται να επεκταθεί. Και αυτό διότι ανακοινώθηκε το A Quiet Place 3, το οποίο αν και ατιτλοφόρητο ακόμη θα αποτελέσει spinoff του franchise, με τα γεγονότα του να συνδέονται με τις υπόλοιπες δύο ταινίες και θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2022. 

Το πιο ενδιαφέρον είναι πως την ιδέα που σκέφτηκε ο John Krasinski για το σενάριο του spinoff θα την σκηνοθετήσει ο Jeff Nichols, ο οποίος θα αναπτύξει και το σενάριο. Σε περίπτωση που δεν τον γνωρίζετε είναι ο σκηνοθέτης του "Mud" (2012) με την εκπληκτική ερμηνεία του Matthew McConaughey, του "Take Shelter" (2011), του "Midnight Special" (2016) όπου και στα δύο πρωταγωνιστεί ο Michael Shannon, καθώς και του "Loving". 

Ο δημιουργός του αναπάντεχα επιτυχημένου horror franchise που έκανε πάταγο με το πρώτο φιλμ του 2018, το οποίο απέφερε πάνω από $340 εκ. (με budget της τάξης των $20 εκ.), περιμένει ακόμα να καταλαγιάσει η πανδημία ώστε να κυκλοφορήσει το πολυαναμενόμενο sequel. Να θυμίσουμε πως αρχικά το A Quiet Place Part II ήταν να κάνει πρεμιέρα τον περασμένο Μάρτιο και τη φόρα του έκοψε το πρώτο lockdown, ενώ αργότερα καθυστέρησε αρκετές φορές. Πλέον, αναμένεται να βγει στους κινηματογράφους καλώς εχόντων των πραγμάτων τον Απρίλιο του 2021

Μένει να δούμε τι σκαρώνουν οι δύο εξαιρετικά ταλαντούχοι δημιουργοί για το spinoff του A Quiet Place και τον post-apocalyptic κόσμο του, καθώς καμία πληροφορία δεν δόθηκε για την κατεύθυνση του σεναρίου. Η Universal Pictures τοποθέτησε το "A Quiet Place 3" στο καλεντάρι της για το 2022.