Αποχωρεί "οικειοθελώς" ο Johnny Depp από το Fantastic Beasts 3  

Ποιοι ήταν οι λόγοι πίσω από την απόφαση; - Θα γίνει recast ο ρόλος του Grindelwald

Αποχωρεί "οικειοθελώς" ο Johnny Depp από το Fantastic Beasts 3

Την αποχώρησή του από το Fantastic Beasts 3 ανακοίνωσε ο Johnny Depp, ύστερα από αίτημα της Warner Bros. "ζητώντας του να παραιτηθεί" όπως είπε. Προφανώς έγινε έτσι για να μη φανεί δημόσια ότι τον αναγκάζουν από τη Warner να αποχωρήσει αλλά σαν ένα διαζύγιο που βγήκε κοινή συναινέση. Αυτή η εξέλιξη δεν ήταν αναπάντεχη μιας και από όταν επιλέχθηκε για τον ρόλο του Gellert Grindelwald στο 'The Crimes of Grindelwald" υπήρξαν από τότε αντιδράσεις λόγω του δικαστηρίου που εκκρεμούσε, μιας και κατηγορείται για κακοποίηση με θύμα την πρώην σύζυγό του, Amber Heard

Πριν από μερικές μέρες έχασε τη διαμάχη με το δικαστήριο στο Ην.Βασίλειο, με τον Depp να υποστηρίζει ότι τα άρθρα της The Sun για τον ίδιο είχαν σκοπό να βλάψουν την προσωπική και επαγγελματική του φήμη. Ωστόσο το δικαστήριο δεν αποφάνθηκε υπέρ του. 

Μάλιστα, την ώρα της ακροαματικής διαδικασίας παρουσιάστηκαν στοιχεία που ενοχοποιούσαν τον Depp, όπως τη χρήση αλκοόλ και ναρκωτικών, ενώ αποκαλούσε "μάγισσα" την σύζυγό του, λέγοντας μάλιστα ότι ήθελε να την κάψει ζωντανή. Από την πλευρά του ο 57χρονος ηθοποιός υποστηρίζει πως αυτός ήταν το θύμα στη σχέση του με την Hears, αρνούμενος από τη πρώτη στιγμή πως ήταν βίαιος απέναντι στην 34χρονη σύζυγό του.

Αυτή είναι η δήλωση του Depp που ανήρτησε μέσα από το Instagram του:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Johnny Depp (@johnnydepp) on Nov 6, 2020 at 8:15am PST

"Πρώτον, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους μου χάρισαν την υποστήριξη και την πίστη τους. Ένιωσα ταπεινομένος και συγκινημένος από τα πολλά μηνύματα αγάπης και ενδιαφέροντός σας, ιδιαίτερα τις τελευταίες ημέρες. Δεύτερον, θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι μου ζητήθηκε από την Warner Bros. να υποβάλλω την παραίτησή μου από από τον ρόλο μου ως Grindelwald στο Fantastic Beasts, κάτι που δέχτηκα σεβόμενος το αίτημα αυτό.

Τέλος, θα ήθελα να το πω αυτό. Η σουρεαλιστική απόφαση του δικαστηρίου στο Ηνωμένο Βασίλειο δεν θα αλλάξει τον αγώνα μου για να πω την αλήθεια και σας διαβεβαιώ πως σκοπεύω να ασκήσω έφεση.

Η αποφασιστικότητά μου παραμένει ισχυρή και σκοπεύω να αποδείξω ότι οι ισχυρισμοί εναντίον μου είναι ψευδείς. Η ζωή και η καριέρα μου δεν θα καθοριστούν από εκείνη τη στιγμή.

"Ευχαριστώ που με διαβάσατε. Με εκτίμηση, Johnny Depp."

Με τη σειρά της, η Warner Bros. επιβεβαίωσε την αποχώρηση του Depp από το Fantastic Beasts ευχαριστώντας για την προσφορά του, ενώ το σημαντικότερο ήταν η ανακοίνωση πως ο ρόλος του Grindelwald θα γίνει recast. Μάλιστα, εμμένει στην ημερομηνία πρεμιέρας του φιλμ που έχει οριστεί για το καλοκαίρι του 2022. 

Σε αυτό το σημείο να αναφέρουμε ότι το 2018 η Disney διέκοψε τη συνεργασία της με τον Depp για το franchise του Pirates of the Caribbean, λίγο μετά τη δημοσίευση ενός άρθρου στη Washington Post από την ίδια την Heard. 

Τώρα, ποιος θα αναλάβει το ρόλο του σκοτεινού μάγου και μεγάλου είναι το μεγάλο ερωτηματικό. Οι fans στο διαδίκτυο έχουν εκφράσει πως θα ήθελαν τον Colin Farrell να επιστρέφει στο ρόλο μιας και τον υποδύθηκε σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του "Fantastic Beasts and Where to Find Them", ενώ ακούγονται και τα λιγότερο επικρατέστερα ονόματα των Paul Bettany και Michael Fassbender. 

Εσείς ποιος θα θέλατε να είναι ο νέος Grindelwald; Πείτε μας στα σχόλια.