Η Sigourney Weaver στα 71 της χρόνια έκανε το ακατόρθωτο στα γυρίσματα του Avatar 2

Έμαθε να κρατάει την αναπνοή της στο βυθό για έξι λεπτά
22 Οκτωβρίου 2020 13:23
Η Sigourney Weaver στα 71 της χρόνια έκανε το ακατόρθωτο στα γυρίσματα του Avatar 2

Το Avatar 2 έχει ολοκληρώσει πλέον τα γυρίσματά του, παρά τα εμπόδια που έβαλε ο κορωνοϊός και η τεράστια παραγωγή του πονήματος του James Cameron αναμένεται να καταφθάσει στις αίθουσες τον Δεκέμβριο του 2022. Πρόσφατα, μάλιστα, μάθαμε ότι τα τέσσερα sequels θα κοστίσουν πάνω από $1 δις στη Disney, κάτι που σημαίνει ότι είναι από τις ακριβότερες παραγωγές που έγιναν ποτέ.

Τώρα, νέες πληροφορίες ήρθαν στα φώτα της δημοσιότητας για την χαρακτήρα που υποδύεται στην ταινία η Sigourney Weaver, και συγκεκριμένα για κάποια γυρίσματα που έπρεπε να γίνουν. Μέσα από το The New York Times, η διάσημη ηθοποιός μίλησε για το πώς χρειάστηκε εκπαίδευση από έναν ειδικό καταδύσεων και έμαθε να κρατάει την αναπνοή της μέσα στο νερό για έξι ολόκληρα λεπτά.

Ο λόγος που το έκανε αυτό, είναι επειδή ο Cameron ήθελε να κινηματογραφήσει περισσότερες σκηνές στο βυθό και όπως λέει χαρακτηριστικά η Weaver, στην αρχή είχε κάποιες ανησυχίες, αλλά στην πορεία και με συγκεκριμένη «προπόνηση», τα κατάφερε.

Είχα κάποιες ανησυχίες, αλλά γι’ αυτό υπάρχουν οι προπονήσεις. Και ήθελα να τα καταφέρω. Δεν ήθελα κανείς να νομίζει ότι είμαι μεγάλη και δεν μπορώ να το κάνω

Χωρίς αμφιβολία αυτό είναι ένα πολύ εντυπωσιακό κατόρθωμα για την διάσημη ηθοποιό, η οποία έκλεισε πρόσφατα τα 71 της χρόνια.

Το Avatar 2 ήταν να κυκλοφορήσει αρχικά τον Δεκέμβριο του 2021, αλλά τώρα θα κάνει ποδαρικό στις κινηματογραφικές αίθουσες τον Δεκέμβριο του 2022.