Το "Coming 2 America" μετακομίζει από τους κινηματογράφους στο Amazon Prime Video

Υπογράφηκε "χρυσό" deal για το sequel του Eddie Murphy
14 Οκτωβρίου 2020 09:05
Το "Coming 2 America" μετακομίζει από τους κινηματογράφους στο Amazon Prime Video

Εδώ και πάνω από ένα χρόνο γνωρίζουμε για το sequel του "Ο Πρίγκιπας της Ζαμούντα" που αποτελεί μια από τις διασημότερες κωμικές ταινίες στα τέλη των '80s. Το "Coming 2 America", όπως ονομάζεται επίσημα η ταινία, με τον Eddie Murphy να επιστρέφει στον ρόλο του Prince Akeem, θα ακολουθήσει τον δρόμο που ακολουθούν τελευταία αρκετές ταινίες, ως μια από τις επιπτώσεις που έχει αποφέρει η πανδημία στη βιομηχανία. 

Σύμφωνα με τα όσα μεταφέρει στο Variety, η Paramount Pictures πούλησε το φιλμ στην Amazon υπογράφοντας ένα "χρυσό" deal που ανέρχεται στα $125 εκατομμύρια. Έτσι, η συνέχεια του "Πρίγκιπα της Ζαμούντα" θα προβληθεί μέσα από τη streaming υπηρεσία της Amazon αντί για τους κινηματογράφους, σχεδόν 32 ολόκληρα χρόνια μετά την πρώτη ταινία. 

Με αυτόν τον τρόπο η Amazon κατοχυρώνει δύο δυναμικούς μήνες στην υπηρεσία της, αρχικά με την απόκτηση του Borat 2, που έκανε πάταγο στο διαδίκτυο, αλλά και το πολυαναμενόμενο sequel του "Coming to America". Αξίζει να αναφέρουμε, πως τελευταία η Paramount βρίσκεται σε ένα mode "αγαπούλα, πούλα", καθώς έδωσε στο Netflix τα "The Lovebirds" και τον οσκαρικό ανταγωνιστή του Aaron Sorkin, "Trial of the Chicago 7", ενώ στην Amazon πούλησε επίσης το θρίλερ "Without Remorse" με τον Michael B. Jordan.  

Σε σκηνοθεσία Craig Brewer, η νέα περιπέτεια του Prince Akeem θα περιλαμβάνει επίσης την επιστροφή του θρυλικού James Earl Jones στον ρόλο του βασιλιά, καθώς και τους: Tracy MorganLeslie JonesWesley SnipesKiKi LayneRick RossTeyana Taylor. 

Μένει πλέον να ανακοινωθεί και επίσημα η συμφωνία αυτή, καθώς οι πληροφορίες θέλουν το Coming 2 America να προβάλλεται στις 18 Δεκεμβρίου μέσα από τη "συχνότητα" του Amazon Prime Video