Ο Πρίγκιπας της Ζαμούντα 2: Ο Eddie Murphy επιστρέφει στο sequel

Και ζήτησε από όλο το αρχικό cast να συμμετέχει
14 Ιανουαρίου 2019 15:45
Ο Πρίγκιπας της Ζαμούντα 2: Ο Eddie Murphy επιστρέφει στο sequel

Μια από τις διασημότερες κωμωδίες στα τέλη της δεκαετίας του '80 ήταν το Coming to America ή αλλιώς όπως είναι γνωστό στα μέρη μας, "Ο Πρίγκιπας της Ζαμούντα" με τον Eddie Murphy. Ύστερα από πολλά χρόνια στο κουρμπέτι ο διάσημος ηθοποιός ανακοίνωσε το sequel της κωμικής ταινίας, το οποίο σκηνοθετικά θα αναλάβει ο Craig Brewer (Black Snake Moan, Dolemite is My Name). 

Στην ανακοίνωσή του ο Murphy είπε τα εξής:

"Ύστερα από πολλά χρόνια αναμονής, είμαι απίστευτα ενθουσιασμένος να σας πω ότι το Coming to America 2 γίνεται πραγματικότητα. Συγκεντρώσαμε μια φοβερή ομάδα υπό την ηγεσία του Craig Brewer, ο οποίος έκανε μια φοβερή δουλειά με το "Dolemite is My Name" και ανυπομονώ να φέρουμε μαζί όλους αυτούς τους αγαπημένους χαρακτήρες πίσω στη μεγάλη οθόνη".

Μάλιστα, ο Murphy που θα επιστρέψει στον ρόλο του Akeem ζήτησε και από όλο το υπόλοιπο cast να επιστρέψει, το οποίο περιλαμβάνει τους James Earl Jones, Arsenio Hall, Shari Headley και John Amos, ωστόσο δεν έχει επιβεβαιωθεί η συμμετοχή τους ακόμη. 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, Ο Πρίγκιπας της Ζαμούντα 2 θα εστιάζει στον Akeem και στο ταξίδι του πίσω στις Ηνωμένες πολιτείες με σκοπό να βρει τον χαμένο του γιο, ο οποίος είναι ο προφανής διάδοχος του θρόνου της Ζαμούντα. 

Ακόμη δεν υπάρχει ημερομηνία κυκλοφορίας για το Coming to America 2, ωστόσο η παραγωγή ευελπιστεί να ξεκινήσουν τα γυρίσματα εντός του 2019.