Το trailer για το Coming 2 America με τον Eddie Murphy είναι η δόση γέλιου που χρειάζεστε

Ρεσιτάλ κωμικής περιπέτειας βγαλμένη από τα '90s
23 Δεκεμβρίου 2020 08:28
Το trailer για το Coming 2 America με τον Eddie Murphy είναι η δόση γέλιου που χρειάζεστε

Και μετά τις επίσημες φωτογραφίες ήρθε η ώρα αυτού που όλοι περιμένατε. Το πρώτο trailer του Coming 2 America είναι εδώ και θα σας χαρίσει την δόση γέλιου που χρειαζόσασταν, με έναν Eddie Murphy να επιστρέφει πλέον ως ο... Βασιλιάς της Ζαμούντα στο sequel του "Πρίγκιπα" μετά από 32 χρόνια. Φυσικά στο πλάι του έχει τον έμπιστο φίλο του τον Arsenio Hall και μαζί πραγματικά σηκώνουν στις πλάτες τους την ταινία με τα νέα τους καμώματα. 

Σύμφωνα με την πλοκή, ο Akeem μόλις στέφεται βασιλιάς αλλά θα πρέπει να βρει τον γιο του ο οποίος βρίσκεται -καλά μαντέψατε- στην Αμερική και αναγκάζονται να επιστρέψουν εκεί όπου ξεκίνησαν όλα! Murphy και Hall φέρνουν ξανά στις οθόνες μας άπλετες στιγμές γέλιου και χιούμορ βγαλμένο από τα '90s που τόσο έχει λείψει τελευταία από τον κινηματογράφο και τις κωμικές ταινίες γενικότερα.

Εκτός από τις επιστροφές των Murphy, Hall, Shari HeadleyJohn AmosLouie Anderson και του θρυλικού James Earl Jones, στις νέες προσθήκες του cast συγκαταλέγονται οι: Jermaine Fowler (υποδύεται τον γιο του Akeem), Leslie Jones και Tracy Morgan

Το Coming 2 America θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του στις 5 Μαρτίου 2021, αποκλειστικά στο Amazon Prime Video.