Zendaya και John David Washington στη νέα ταινία του Netflix (ΕΙΚΟΝΑ)

Ο σκηνοθέτης του Euphoria αποκαλύπτει το μυστικό του project
14 Σεπτεμβρίου 2020 13:44
Zendaya και John David Washington στη νέα ταινία του Netflix (ΕΙΚΟΝΑ)

Όπως έγινε γνωστό, το Netflix απέκτησε τα δικαιώματα του Malcolm & Marie μιας νέας ταινίας με πρωταγωνιστές τους Zendaya και John David Washington που ολοκληρώθηκε κατά τη διάρκεια της πανδημίας και συγκεκριμένα τα γυρίσματα έλαβαν χώρα τον προηγούμενο Ιούνιο και Ιούλιο. Όπως μάθαμε από το Deadline, η ταινία κόστισε $30 εκατομμύρια για την streaming υπηρεσία και παράλληλα γυρίστηκε σε 35mm φιλμ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Malcolm & Marie έχει μια διαφορετική αισθητική και θα ακολουθήσει τα χνάρια του “Roma” που ήταν τελείως «ασπρόμαυρο» για να δώσει ένα άλλο τόνο, μιας άλλης εποχής. Στη σκηνοθετική καρέκλα κάθεται ο Sam Levinson του Euphoria.

O Washington παίζει έναν σκηνοθέτη που επιστρέφει στο σπίτι με τη φίλη του (Zendaya) μετά από μια πρεμιέρα ταινίας. Εκεί, η ταινία θα πάρει μια διαφορετική-ξαφνική τροπή και θα πρέπει να δοκιμάσουν τη δύναμη της αγάπης τους.

Τέλος, το ενδιαφέρον τους για την ταινία δήλωσαν πολλές streaming υπηρεσίες όπως το HBO, αλλά τελικά το απέκτησε το Netflix. Όταν μάθουμε πότε θα καταφθάσει στην πλατφόρμα θα σας ενημερώσουμε με σχετική είδηση, οπότε παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.