Το Malcolm & Marie με τους Zendaya και John David Washington έρχεται τον Φεβρουάριο στο Netflix

Η ταινία του σκηνοθέτη του "Euphoria" ίσως μπει αργά στην κούρσα των Oscars
05 Δεκεμβρίου 2020 12:24
Το Malcolm & Marie με τους Zendaya και John David Washington έρχεται τον Φεβρουάριο στο Netflix

Τον περασμένο Σεπτέμβριο αποκαλύφθηκε το μυστικό project του Sam Levinson, σκηνοθέτη του Euphoria, το οποίο ήταν το Malcom & Marie. Πρόκειται για μια νέα αισθηματική ταινία με πρωταγωνιστές τους John David Washington (Tenet) και την Zendaya, η οποία συνεργάζεται και πάλι με τον Levinson. 

Τώρα έγινε γνωστό από το What's on Netflix πως το Malcolm & Marie θα κυκλοφορήσει στο Netflix τον ερχόμενο Φεβρουάριο, αφού απέκτησε τα δικαιώματα διανομής του για περίπου $30 εκατομμύρια. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να μπει έστω και αργά στην κούρσα για μια υποψηφιότητα στα Oscars και να ενισχύσει την φαρέτρα του Netflix, το οποίο θα παίξει με το φαβορί του David Fincher, το επίσης ασπρόμαυρο "Mank". 

Ο Levinson θέλει να δώσει μια παλιομοδίτικη χολιγουντιανή αισθητική χάρις το γεγονός ότι γυρίστηκε σε ασπρόμαυρο φιλμ 35mm και μάλιστα εν μέσω του προηγούμενου lockdown -τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας ενάντια στον κορωνοϊό. Μάλιστα το σενάριό του φιλμ γράφτηκε μέσα σε μόλις έξι μέρες από τον Levinson όσο βρισκόταν απομονωμένος. 

Σύμφωνα με την πλοκή, ο Malcolm είναι ένας σκηνοθέτης που μαζί με την σύντροφό του, Marie, γυρίζουν σπίτι τους αφότου γιόρτασαν την πρεμιέρα της νέας του ταινίας. Όσο περιμένουν να μάθουν την επιτυχία της ταινίας, ένα απρόσμενο γεγονός σχετικά με τη σχέση των δυο θα φέρει τα πάνω-κάτω και θα δοκιμάσει στο έπακρο τους δεσμούς τους. Θα μπορέσει το ζευγάρι να παραμείνει μαζί μέχρι να τελειώσει αυτή η βραδιά; 

Η πρεμιέρα του Malcolm & Marie θα γίνει παγκοσμίως στις 5 Φεβρουαρίου 2021, μέσα από τη συχνότητα του Netflix.