Zendaya και John David Washington στο ηλεκτρισμένο πρώτο trailer του Malcolm & Marie

Η νέα ταινία του Sam Levinson χτυπάει δυνατά την πόρτα των Oscars
08 Ιανουαρίου 2021 19:10
Zendaya και John David Washington στο ηλεκτρισμένο πρώτο trailer του Malcolm & Marie

Έναν ακόμη διεκδικητή στα Oscars ρίχνει μέχρι την τελευταία στιγμή το Netflix στην κούρσα των βραβείων, με τη νέα ταινία του Sam Levinson, δημιουργού της σειράς "Euphoria", για την οποία δόθηκε στη δημοσιότητα το πρώτο επίσημο trailer του Malcolm & Marie. Πρωταγωνιστές αυτού του ηλεκτρισμένου ασπρόμαυρου φιλμ είναι οι Zendaya και John David Washington, οι οποίοι πραγματικά κάνουν επίδειξη ικανοτήτων ως ένα ζευγάρι που βρίσκεται στα πρόθυρα του απόλυτου έρωτα και της διάλυσης. 

Άλλωστε το trailer υπενθυμίζει στους θεατές πως δεν είναι μια ερωτική ιστορία αλλά μια ιστορία του έρωτα. Μετά την πρεμιέρα της ταινίας του, ο σκηνοθέτης Malcolm (Washington) και γυναίκα του Marie (Zendaya) επιστρέφουν σπίτι τους και περιμένουν τις αντιδράσεις των κριτικών. Ξαφνικά, όμως, η βραδιά του παίρνει αναπάντεχη τροπή, καθώς βγαίνουν στην επιφάνεια αποκαλύψεις για τη σχέση τους και η αγάπη του ζευγαριού δοκιμάζεται.

Αξίζει να αναφέρουμε πως γυρίστηκε εν μέσω του πρώτου lockdown και συγκεκριμένα μεταξύ 17 Ιουνίου και 2 Ιουλίου και με περιορισμένο συνεργείο, όταν ο Levinson έκανε αναγκαστικά διάλειμμα από τη 2η σεζόν του Euphoria. Όσον αφορά τη φωτογραφία δεν είναι τυχαία καθώς γυρίστηκε σε ασπρόμαυρο φιλμ 35mm. 

Απολαύστε το φορτισμένο συναισθηματικά trailer και την πανέμορφη ασπρόμαυρη φωτογραφία του με ελληνικούς υπότιτλους παρακάτω. 

Το Malcolm & Marie θα προβληθεί στις 5 Φεβρουαρίου 2021 σε επιλεγμένους κινηματογράφους και μέσα από το Netflix.