O Tom Cruise αψηφά τον θάνατο ξανά σε ένα επικό stunt του Mission Impossible 7 (ΒΙΝΤΕΟ)

Φωτογραφίες και βίντεο από τα γυρίσματα στην Νορβηγία
07 Σεπτεμβρίου 2020 22:33
O Tom Cruise αψηφά τον θάνατο ξανά σε ένα επικό stunt του Mission Impossible 7 (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Mission Impossible 7 ήταν μια από τις μεγάλες χολιγουντιανές παραγωγές που αναγκάστηκαν να διακόψουν ξαφνικά τα γυρίσματά τους λόγω της πανδημίας. Χάρη στα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας η παραγωγή επέστρεψε στο πλατό και τα γυρίσματα συνεχίζονται στη Νορβηγία πλέον. 

Εκεί όπου ο Tom Cruise φαίνεται πως αψηφά για ακόμη μια φορά τον θάνατο με ένα stunt που περιλαμβάνει μια τεράστια ράμπα ψηλά σε ένα χιονισμένο βουνό. Την εν λόγω σκηνή αποκάλυψε ο σκηνοθέτης της ταινίας, Ralph McQuarrie μέσα από το Instagram του, η οποία σηματοδοτεί και την πρώτη μέρα των γυρισμάτων μετά την διακοπή λόγω COVID-19: 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Action... #MI7 Day 1

A post shared by Christopher McQuarrie (@christophermcquarrie) on Sep 6, 2020 at 9:14am PDT

 Τελικά αυτό το "κασκαντεριλίκι" αποκαλύφθηκε από την κρατική τηλεόραση της Νορβηγίας, η οποία κατέγραψε πλάνα από τα γυρίσματα και δείχνει τον Ethan Hunt του Cruise να οδηγεί πάνω σε αυτή τη ράμπα, να πηδάει από τη μηχανή και να προσγειώνεται με αλεξίπτωτο κάτω από έναν γκρεμό. Να δούμε τι άλλο θα σκαρφιστεί ο 58χρονος αστέρας να κάνει, έχοντας κρεμαστεί από ελικόπτερα, γκρεμούς και αεροπλάνα εν πτήσει. 

Ακόμη, μέσω του Daily Mail, ο φακών των παπαράτσι κατέγραψε τον Cruise να προπονείται για μια σκηνή μάχης με έναν από τους κασκαντέρ, φορώντας φυσικά την προβλεπόμενη μάσκα. 

Το Mission Impossible 7 αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο του 2021, ενώ αξίζει να αναφέρουμε πως διαδοχικά θα γυριστεί και το Mission Impossible 8, το οποίο είναι προγραμματισμένο για τον Νοέμβριο του 2022.