Το The King's Man θα καθυστερήσει και άλλο τελικά

Το prequel του Kingsman franchise πηγαίνει για το 2021
28 Αυγούστου 2020 09:08
Το The King's Man θα καθυστερήσει και άλλο τελικά

Τι και αν δυο μήνες πριν η 20th Century Fox κυκλοφόρησε ένα νέο trailer για το prequel φιλμ του Kingsman franchise ώστε να μας υπενθυμίσει ότι έρχεται τον Σεπτέμβριο. Εξαιτίας της ρευστής κατάστασης του κορωνοϊού, το The King's Man λαμβάνει και πάλι καθυστέρηση, ενώ και λόγω της εξαγοράς της Fox από την Disney είχε μετακινηθεί αρκετές φορές στο καλεντάρι των κυκλοφοριών της. 

Όπως μαθαίνουμε από το έγκυρο ρεπορτάζ του Variety, η Disney πήρε την απόφαση να μετακινήσει την ταινία με τον Ralph Fiennes από τις 18 Σεπτεμβρίου του 2020 στις 26 Φεβρουαρίου του 2021, δηλαδή πέντε μήνες αργότερα. 

Η ιστορία του "King's Man" θα εκτυλίσσεται 100 χρόνια πριν από τις προηγούμενες δύο ταινίες, όπου θα δούμε τη γέννηση της πρώτης ανεξάρτητης υπηρεσίας πληροφοριών, καθώς θα αποτρέψει μια επικείμενη μεγάλη απειλή. 

Στο υπέρλαμπρο cast του prequel που σκηνοθετεί και πάλι ο νονός του franchise, Matthew Vaughn συναντάμε επίσης τους: Aaron Taylor-Johnson, Rhys Ifans, Gemma ArtertonMatthew Goode, Tom Hollander, Daniel BrühlDjimon Hounsou, Stanley Tucci, και Charles Dance.

Το The King's Man πλέον αναμένεται στις 26 Φεβρουαρίου 2021 στους κινηματογράφους.