Δείτε την χαοτική εναρκτήρια σκηνή του "The New Mutants"

Απευθείας από το ειδικό panel στην "σπιτική" Comic-Con
24 Ιουλίου 2020 08:27
Δείτε την χαοτική εναρκτήρια σκηνή του "The New Mutants"

Λίγες ημέρες μετά την κυκλοφορία του νέου trailer, η 20th Century Fox έμεινε πιστή στο ραντεβού της και το ειδικό panel του The New Mutants που είχε υποσχεθεί πως θα πραγματοποιήσει στο πλαίσιο της Comic-Con@Home. Σύσσωμο το cast της ταινίας αποτελούμενο από τους  Maisie Williams (Game of Thrones); Anya Taylor-Joy (Glass), Charlie Heaton (Stranger Things), Alice Braga (Predators), Blu Hunt (The Originals), και Henry Zaga (13 Reasons Why), συμμετείχε στο panel το οποίο έκρυβε και μια έκπληξη.

Στο 24:34 του παρακάτω βίντεο, αποκαλύφθηκε η περίπου 4 λεπτών εναρκτήρια σκηνή της ταινίας, δίνοντας έτσι μια ακόμη χορταστική γεύση από την πρώτη horror ταινία του σύμπαντος της Marvel, η οποία ωστόσο δε θα φέρει καμία απολύτως σύνδεση με το MCU ή τους X-Men παρόλο που έχουν άμεση σχέση. 

Πέντε έφηβοι μεταλλαγμένοι βρίσκονται κλειδωμένοι σε ένα άσυλο για ψυχιατρική παρακολούθηση, όταν ξαφνικά αρχίζουν να συμβαίνουν παράξενα φαινόμενα. Με την ζωή τους να απειλείται θα πρέπει να ενώσουν τις ικανότητές τους και να επιζήσουν από τον εφιάλτη που μπλέχτηκαν. 

Παρά την όλη ρευστή κατάσταση με την πανδημία και τα στούντιο να μεταβάλλουν το πρόγραμμά τους, η Fox δεν έκανε καμία νύξη για μετακόμιση της ταινίας του Josh Boone στο Disney+ και εμμένει στην κινηματογραφική κυκλοφορία της. Αξίζει να σημειωθεί πως γυρίστηκε το 2017 και έκτοτε έλαβε τόσες πολλές αναβολές που αμφισβητήθηκε η ποιότητα της και εάν ποτέ πραγματικά θα το δούμε να προβάλλεται. 

Αν δεν υπάρξει κάποια καθυστέρηση ή αλλαγή στο πρόγραμμα λόγω πανδημίας, το The New Mutants είναι προγραμματισμένο να κάνει πρεμιέρα στις 28 Αυγούστου 2020.