O Gael Garcia Bernal πρωταγωνιστεί στη νέα μυστηριώδη ταινία του M. Night Shyamalan

Τι ετοιμάζει όμως ο δημιουργός των Split και Glass;
22 Ιουλίου 2020 08:27
O Gael Garcia Bernal πρωταγωνιστεί στη νέα μυστηριώδη ταινία του M. Night Shyamalan

Το επόμενο κινηματογραφικό project του M. Night Shyamalan ακόμη περιβάλλεται από ένα μυστήριο, καθώς το τι θα ακολουθήσει μετά την ολοκλήρωση της "Unbreakable" τριλογίας με το Glass φαίνεται να το ξέρει μόνο αυτός.

Ωστόσο, μέσα από το Deadline ανακοινώθηκε πως ο διάσημος ηθοποιός Gael Garcia Bernal θα πρωταγωνιστήσει στην επόμενή του ταινία -όποια και αν είναι αυτή- μαζί με τους Ken Leung, Nikki Amuka-Bird και Abbey Lee, ενώ προστέθηκαν πρόσφατα οι: Vicky KriepsEliza ScanlenThomasin McKenzie, και Aaron Pierre.

O Bernal, τον οποίο γνωρίζεται από τα "Coco" της Disney, τα "Amores Perros" και "Y Tu Mamá También" του Alejandro Inarritu, και το "The Motorcycle Diaries", γίνεται ο πρώτος ισπανόφωνος ηθοποιός που παίρνει πρωταγωνιστικό ρόλο στη φιλμογραφία του Shyamalan.

O Shyamalan ως είθισται έχει αναλάβει πλήρως το γράψιμο, τη σκηνοθεσία και την παραγωγή της ταινίας, η οποία βρίσκεται σε στάδιο προπαραγωγής. Δεν αποκλείεται, παρά το ότι πρόκειται για ένα άκρως μυστικό project ακόμη να συνδέεται με την τριλογία των Unbreakable, Split και Glass, καθώς το φινάλε της τελευταίας άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο για κάποια συνέχεια. 

Αυτό που ξέρουμε στα σίγουρα για τη νέα ταινία του Shyamalan, εκτός απρόοπτου, είναι πώς θα προβληθεί τον Ιούλιο του 2021.