Τα Χελωνονιντζάκια θα κάνουν ξανά reboot στη μεγάλη οθόνη με νέα ταινία

Αλλά σε CG animated και όχι live-action μορφή
01 Ιουλίου 2020 08:47
Τα Χελωνονιντζάκια θα κάνουν ξανά reboot στη μεγάλη οθόνη με νέα ταινία

Τα θρυλικά Χελωνονιντζάκια ετοιμάζονται για ένα ακόμη reboot στη μεγάλη οθόνη αλλά όχι σε live-action μορφή. Και αυτό διότι το Nickelodeon μαζί με την Point Grey Pictures του Seth Rogen ανακοίνωσαν μια νέα CG animated ταινία, η οποία μάλιστα θα είναι και η πρώτη κινηματογραφική προσπάθεια του Nick Animation Studio στον χώρο των κινουμένων σχεδίων, ενώ τη διεθνή διανομή θα αναλάβει η Paramount Pictures.

Περισσότερες από όσες άντεχε ένας μέσος fan ήταν οι αναβιώσεις και τα reboot του franchise των Teenage Mutant Ninja Turtles τόσο στη μικρή όσο και στη μεγάλη οθόνη. Μετράει μια τηλεοπτική σειρά κινουμένων σχεδίων από το 1987 μέχρι το 1996, τρεις live-action ταινίες την περίοδο 1990-1993 και τρεις ακόμη ταινίες μετά το 2007. Η μία ήταν το "TMNT", δηλαδή η CG βερσιόν της Warner Bros., και ακολούθησαν οι δύο live-action υβρίδιο ταινίες του Michael Bay το 2014 (Ninja Turtles) και το 2016 (Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows) αντίστοιχα. Συνολικά, οι ταινίες έχουν αποφέρει πάνω από $1.1 δισ. δολάρια, χωρίς να μετράμε τα τεράστια έσοδα όλες αυτές τις δεκαετίες από το merchandise και τα παιχνίδια.

Το 2009 η Viacom αγόρασε τα δικαιώματα του franchise και το 2012 το Nickelodeon ανακοίνωσε τη CG animated σειρά "Χελωνονιντζάκια" που μάλιστα έπαιξε και στην ελληνική τηλεόραση, μέσα από τη συχνότητα του Nickelodeon+. 

Σα να μην έφτανε αυτό, μόλις πέρυσι το Nickelodeon αποφάσισε να προχωρήσει εκ νέου σε μια ολοκαίνουργια φρέσκια αναβίωση των "heroes in a half-shell" με το Rise of the Teenage Mutant Ninja Turtles με διαφορετικό 2D σκίτσο και anime επιρροές. Επίσης, υπάρχει ξεχωριστή συμφωνία μεταξύ Netflix και Nickelodeon για την συμπαραγωγή μιας 2D animated ταινίας βασισμένη στο ολόφρεσκο "Rise".

Κάποια άλλη πληροφορία για την νέα κινηματογραφική animated προσπάθεια των Raphael, Donatello, Michelangelo και Leonardo δεν έγινε γνωστή. Για οτιδήποτε νεότερο μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.