O Viggo Mortensen στη νέα ταινία του σκηνοθέτη του οσκαρικού "Green Book"

Το δίδυμο συνεργάζεται ξανά για το Greatest Beer Run Ever
12 Ιουνίου 2020 08:45
O Viggo Mortensen στη νέα ταινία του σκηνοθέτη του οσκαρικού "Green Book"

Ο Peter Farrelly σκηνοθέτης του βραβευμένου με Όσκαρ, Green Book, ετοιμάζει μια επανένωση για το επόμενό του φιλμ. Σύμφωνα με πληροφορίες του Collider, ο Viggo Mortensen βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις για τη συμμετοχή του σε έναν ρόλο κλειδί στο νέο φιλμ του Farrelly με τίτλο "The Greatest Beer Run Ever", το οποίο βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο.

Όπως και το Green Book έτσι και αυτό βασίζεται σε μια αληθινή ιστορία φιλίας και διηγείται την περιπέτεια του John "Chickie" Donohue που ταξίδεψε από τη Νέα Υόρκη στο Βιετνάμ, απλά για να πιει μερικές μπύρες με τους παιδικούς του φίλους, που εκείνο τον καιρό μαχόντουσαν στον πόλεμο. 

Αν και υπήρξαν αντιδράσεις για τον λόγο ότι το "Green Book" κέρδισε το Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας το 2018, η ταινία αποτέλεσε και μια εμπορική επιτυχία καθώς έβγαλε πάνω από $300 εκατομμύρια παγκοσμίως με ένα budget των $23 εκατομμυρίων. 

Μάλιστα, απέσπασε συνολικά τρία Όσκαρ (5 υποψηφιότητες), συμπεριλαμβανομένων του Όσκαρ Α' Ανδρικού για την ερμηνεία του Mahershala Ali και Καλύτερου Πρωτότυπου Σεναρίου. Ο Mortensen από τη πλευρά του πραγματοποίησε το σκηνοθετικό του ντεμπούτο στο "Falling", το οποίο μάλιστα αποτελεί και μια από τις επίσημες επιλογές του Φεστιβάλ Καννών 2020. 

Καμία άλλη πληροφορία δεν έγινε γνωστή για τη νέα ταινία του Farrelly.