Ο Kevin Hart ανοίγει την καρδιά του και μιλάει για το ατύχημά του (ΒΙΝΤΕΟ)

“Είπα ψέματα στο νοσοκομείο ότι δεν πονούσα”
26 Μαΐου 2020 08:31
Ο Kevin Hart ανοίγει την καρδιά του και μιλάει για το ατύχημά του (ΒΙΝΤΕΟ)

Τον Σεπτέμβριο του 2019 ο Kevin Hart καθώς βρισκόταν σε ένα αυτοκίνητό του έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμα να τρακάρει σε ένα χαντάκι. Αυτή η είδηση είχε προκαλέσει παγκόσμιο σοκ, καθώς fans και μη αγωνιούσαν για την υγεία του. Σε μια πρόσφατη συνέντευξή του με τον Joe Rogan, ο Hart μίλησε για το συμβάν, τους τραυματισμούς που υπέστη σε όλο του το σώμα, καθώς και την ανάκαμψη της υγείας του.

Στο podcast του Rogan, ο Hart αποκαλύπτει ότι υπέστη ένα μεγάλο κάταγμα της σπονδυλικής στήλης (από τον T10 έως τον σπόνδυλο L1), με αποτέλεσμα να κάνει εγχείρηση για την επανένωσή του. Παρ’ όλ’ αυτά, όταν βρισκόταν στο νοσοκομείο ήταν σε τόσο άσχημη κατάσταση που δεν μπορούσε να κάνει τίποτα για τον εαυτό του και είχε την "τάση" να λέει ψέματα για το πως αισθανόταν.

Είπα ψέματα στο νοσοκομείο ότι δεν πονούσα επειδή σκέφτηκα ότι δεν θα με άφηναν να συνεχίσω να κάνω τις βόλτες μου.

Ο Kevin Hart πίεσε πολύ τον εαυτό του για να γίνει καλά, αρχικά δεν μπορούσε να περπατήσει πολύ καλά, ενώ η πατερίτσα ήταν απαραίτητη. Μετά από δέκα ημέρες που βρισκόταν στο νοσοκομείο, συνέχισε την ανάρρωσή του σε ένα ειδικό κέντρο αποκατάστασης, ενώ παραδέχεται ότι πίεζε συνέχεια τον εαυτό του πολύ σκληρά απ’ ότι του επιτρεπόταν.

Τέλος, όπως αποκαλύπτει τώρα, η υγεία του έχει επανέλθει περίπου 95% και η ανάρρωσή του είναι αρκετά γρήγορη, χάρη στη γυμναστική και στη ρουτίνα που έχει μπει έκτοτε. Μπορείτε να δείτε ολόκληρο το βίντεο της συνέντευξης παρακάτω ή να πάτε αμέσως στο 36ο λεπτό που μιλάει για την περιπέτειά του.

Tags: