Στο ‘Miss Juneteenth’ στήνεται ένας χορός από νιάτα, ομορφιά και προσδοκίες (ΒΙΝΤΕΟ)

Αξίζει άραγε μία νίκη στα καλλιστεία όσο ο,τιδήποτε άλλο;
24 Μαΐου 2020 19:54
Στο ‘Miss Juneteenth’ στήνεται ένας χορός από νιάτα, ομορφιά και προσδοκίες (ΒΙΝΤΕΟ)

Κυκλοφόρησε επίσημο trailer για το επερχόμενο δράμα ενηλικίωσης Miss Juneteenth το σενάριο και τη σκηνοθεσία του οποίου υπογράφει η Channing Godfrey Peoples, με τους Nicole Beharie, Kendrick Sampson, και την Alexis Chikaeze να αναλαμβάνουν κεντρικές ερμηνείες εδώ.

Η υπόθεση του έργου εστιάζει στην ‘Turquoise Jones’, μία ανύπαντρη μητέρα η οποία προσπαθεί να τα φέρει βόλτα με το σπίτι, τις οικονομικές της υποχρεώσεις και την ανατροφή της ατίθασης κόρης της. Η ηρωίδα είχε υπάρξει κάποτε βασίλισσα ομορφιάς, έχοντας στεφθεί “Miss Juneteenth”, ένας τίτλος προς τιμήν της ημέρας απελευθέρωσης των σκλάβων στο Τέξας που είχε συμβεί δύο χρόνια μετά τη Διακήρυξη Χειραφέτησης. Η ‘Turquoise’ πίστευε ότι έχοντας την πρώτη αυτή μεγάλη επιτυχία στα νιάτα της, της ανοιγόταν ένας καινούριος λαμπερός κόσμος αλλά τα πράγματα δεν επιβεβαίωσαν τις προσδοκίες της. Σήμερα πια είναι αποφασισμένη να διεκδικήσει όσα δεν τόλμησε τότε και είναι πρόθυμη να καθοδηγήσει την κόρη της να αναδειχθεί και εκείνη “Miss Juneteenth”. Αλλά αυτό θέλει στ’ αλήθεια και η νεαρή;

Στο cast ανήκουν επίσης οι: Lori Hayes, Marcus M. Mauldin, Liz Mikel, Akron Watson, Phyllis Cicero, Lisha Hackney, Mathew Greer, Jaime Matthis και η Margaret Sanchez.

Το Miss Juneteenth έχει δρομολογηθεί να βγει στις Η.Π.Α. στις 19 Ιουνίου του 2020. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer:

Tags: