Το "Last Days of American Crime" έρχεται στο Netflix για την τελευταία ληστεία όλων των εποχών (BINTEO)

Δείτε το trailer για το δυστοπικό thriller με τον Edgar Ramirez
20 Μαΐου 2020 15:55
Το "Last Days of American Crime" έρχεται στο Netflix για την τελευταία ληστεία όλων των εποχών (BINTEO)

Το Netflix έδωσε στη κυκλοφορία το πρώτο trailer του "The Last Days of American Crime", που βασίζεται στο ομώνυμο επιτυχημένο μυθιστόρημα του 2009 των Rick Remender και Greg Tocchini, το οποίο σκηνοθετεί ο Olivier Megaton, που ανέλαβε το Taken 2.

Στο δυστοπικό θρίλερ δράσης πρωταγωνιστούν οι Edgar Ramirez, Sarlto Copley (District 9), Michael Pitt (Σχεδόν αγνώριστος από το πέρασμά του στο Dawson's Creek), Anna Brewster και Patrick Bergin. 

Ο Ramirez υποδύεται τον Graham Bricke έναν εγκληματία που συγκεντρώνει μια ομάδα κακοποιών για να διαπράξουν την...τέλεια ληστεία (πιο τέλεια από αυτή του Profesor στο La Casa De Papel) μιας και θα αποτελέσει το τελευταίο έγκλημα στην ιστορία των ΗΠΑ. Ναι, σε αυτό το δυστοπικό άμεσο μέλλον που φαντάζεται η ταινία, η κυβέρνηση κατέχει ένα μυστικό όπλο που μεταδίδει σήματα και αποτρέπει τους ανθρώπους από το να παρανομούν. Ο Bricke και η ομάδα του θα πρέπει να κλέψουν τα 30 εκατομμύρια πριν η κυβέρνηση μεταδώσει παντού το σήμα. 

Απολαύστε παρακάτω το trailer του "Οι Τελευταίες Μέρες του Αμερικανικού Εγκλήματος" που θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά στο Netflix στις 5 Ιουνίου.