Στο ‘Blood Quantum’ ένα σαρωτικό κύμα από ζόμπι χτυπάει τις Η.Π.Α. (ΒΙΝΤΕΟ)

Και μόνο μία μικρή κοινότητα Ινδιάνων φαίνεται να αντέχει ακόμη
15 Μαΐου 2020 19:50
Στο ‘Blood Quantum’ ένα σαρωτικό κύμα από ζόμπι χτυπάει τις Η.Π.Α. (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Shudder έθεσε σε κυκλοφορία clip για το μεταποκαλυπτικό φιλμ τρόμου Blood Quantum του Jeff Barnaby, με τους Michael Greyeyes (Fear The Walking Dead, True Detective), Elle-Máijá Tailfeathers (On the Farm) και τον Forrest Goodluck (The Miseducation of Cameron Post, The Revenant) να ηγούνται του cast εδώ.

Το έργο μας παρουσιάζει μία δυσοίωνα φουτουριστική εκδοχή για το μέλλον του πλανήτη, όταν μία επιδημία ζόμπι μεταδίδεται απ’ άκρη σ’ άκρη και σύντομα τους δρόμους κατακλύζουν ζωντανοί-νεκροί. Όμως μία ερημική περιοχή που κατοικείται από Ινδιάνους, το Mi'gMaq, μοιάζει να μην είναι ευάλωτη στον ιό, με τους ανθρώπους εκεί να είναι οι μόνοι που έχουν ανοσία. Αλλά το εν λόγω ιδιότυπο ανθρώπινο καταφύγιο δεν μπορεί να φιλοξενήσει όλο το πλήθος των ροών που προστρέχουν σε αυτό την ίδια ώρα που οι αιμοβόρες στρατιές περικυκλώνουν το μέρος.

Ο ‘Traylor’,  ο σερίφης του συγκεκριμένου τόπου που ανήκει στην παραπάνω φυλή πρέπει να διασφαλίσει την σωτηρία της εγκύου συντρόφου του γιου του και να οργανώσει μία αποστολή επιζώντων που θα αποπειραθούν να εξολοθρεύσουν τον κίνδυνο.

Παίζουν επίσης οι: Kiowa Gordon, Brandon Oakes, Olivia Scriven, Kawennáhere Devery Jacobs και ο Gary Farmer.

Το Blood Quantum είναι πια διαθέσιμο στη streaming πλατφόρμα του Shudder. Παρακάτω έπεται και το σχετικό απόσπασμα: