Infested: Πάρτε μια γεύση από την απόλυτη horror ταινία ακατάλληλη για αραχνοφοβικούς

Και γενικότερα για όσους φοβούνται ή αηδιάζουν με τα έντομα
19 Ιανουαρίου 2024 13:59
Infested: Πάρτε μια γεύση από την απόλυτη horror ταινία ακατάλληλη για αραχνοφοβικούς

Αν είστε εντομοφοβικοί και κυρίως αραχνοφοβικοί τότε αυτή η ταινία τρόμου είτε δημιουργήθηκε για να ξεπεράσετε τους φόβους σας (βάζω τον εαυτό μου μέσα), είτε είναι εντελώς ακατάλληλη για εσάς. Το "Vermines" είναι μια γαλλικής παραγωγής ταινία τρόμου που χρησιμοποίησε κανονικές, αληθινές αράχνες καθόλη τη διάρκεια των γυρισμάτων της. 

Στα αγγλικά όμως η ταινία φέρει τον τίτλο "Infested" και πρόσφατα το Shudder πήρε την διανομή της στις ΗΠΑ, όντας το streaming σπίτι όλων των ανεξάρτητων παραγωγών τρόμου. Και παρόλο που ακόμη δεν γνωρίζουμε την ημερομηνία πρεμιέρας στην Αμερική, έχει ήδη κάνει την πρεμιέρα της στους γαλλικούς κινηματογράφους και για τον λόγο αυτόν υπάρχει ένα teaser trailer, το οποίο θα βρείτε παρακάτω.

Το teaser θα σας βάλει μέσα στο κλειστοφοβικό του κλίμα και τις δηλητηριώδεις αράχνες που έχουν βαλθεί να εξοντώσουν όποιον άνθρωπο πιαστεί στους ιστούς τους. Η ταινία διαδραματίζεται σε ένα υποανάπτυκτο γαλλικό προάστιο στο οποίο ξεσπάει το χάος όταν εισβάλλουν αμέτρητες δηλητηριώδεις αράχνες. Δίνεται η εντολή από τις αρχές να μπει το μέρος σε καραντίνα και βλέπουμε τους κατοίκους να ζουν σε ένα lockdown με δηλητηριώδεις αράχνες οι οποίες γίνονται ολοένα και μεγαλύτερες.

Η σύνοψη αναφέρει: Η ιστορία περιστρέφεται γύρω από τον Kaleb, ο οποίος πρόκειται να κλείσει τα 30 του χρόνια και δεν ήταν ποτέ πιο μόνος. Τσακώνεται με την αδελφή του για ένα κληρονομικό ζήτημα και έχει κόψει τους δεσμούς με τον καλύτερο φίλο του. Παθιασμένος με τα εξωτικά ζώα, επιστρέφει μια μέρα στο σπίτι με μια δηλητηριώδη αράχνη και την αφήνει κατά λάθος να του ξεφύγει".

Την ταινία σκηνοθετεί ο Sébastien Vaniček, ο οποίος έχει κάνει διάφορες ταινίες μικρού μήκους όπως το "Mayday" που έχουν λάβει καλές κριτικές και παίζουν οι: Théo Christine (“Suprêmes”), Finnegan Oldfield (“Final Cut”), Jérôme Niel (“Smoking Causes Coughing”), Sofia Lesaffre (“Les Misérables”) και Lisa Nyarkο.

Δείτε το νέο trailer του Vermines (Infected) παρακάτω.