Η νέα horror ταινία του Shudder σαρώνει στο Rotten Tomatoes (ΒΙΝΤΕΟ)

Γνωρίστε το Influencer
27 Μαΐου 2023 08:29
Η νέα horror ταινία του Shudder σαρώνει στο Rotten Tomatoes (ΒΙΝΤΕΟ)

Η γνωστή streaming πλατφόρμα τρόμου ονόματι “Shudder” κυκλοφόρησε μία ολοκαίνουργια horror ταινία εχθές, η οποία φαίνεται ότι έκλεψε τις εντυπώσεις από τους κριτικούς του εξωτερικού και από τους fans του είδους.

Ο λόγος γίνεται για το Influencer, το οποίο έχει σκηνοθετήσει ο Kurtis David Harder γνωστός από τη δουλειά του στο Spiral του 2019, αλλά και από τη συμμετοχή του στην παραγωγή στις ταινίες V/H/S. Όπως έγινε γνωστό, λοιπόν, το νέο αυτό project έχει λάβει μέχρι στιγμής διθυραμβικές κριτικές στο Rotten Tomatoes, αφού έχει 96% στο Tomatometer με 27 reviews. Επίσης, άγγιξε μέχρι στιγμής το 86% από το κοινό με περίπου 50 κριτικές.

Μάλιστα, στο Twitter αρκετοί χρήστες μίλησαν με πολύ λόγια, λέγοντας ότι ήταν μια καλή ταινία με ένα ωραίο και μοντέρνο twist που τους κράτησε από την αρχή μέχρι το τέλος.

Το Influencer λέει την ιστορία της Madison, μιας διάσημης influencer των social media που κάνει ένα μοναχικό ταξίδι στην Ταϊλάνδη παρά τα όσα λέει στους followers της στο Instagram. Καθώς σκέφτεται ότι ο σύντροφός της ακυρώνει το ταξίδι, γνωρίζει την CW, μια ατρόμητη και αινιγματική κοπέλα που προσφέρεται να την πάει διακοπές σε μαγικές τοποθεσίες που είναι ό,τι πρέπει για το Instagram. Τρώνε και πίνουν με τους ντόπιους και συζητούν για τις διαφορές και τις ζωές τους.

Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Harder, ενώ έγραψε το σενάριο μαζί με την Tesh Guttikonda. Μεταξύ άλλων πρωταγωνιστούν οι Sara Canning, Emily Tennant, Cassandra Naud, Rory J Saper, Paul Spurrier και Justin Sams. Η ταινία είναι μια παραγωγή των Shudder και Kurtis David Harder, Jack Campbell, Brandon Christensen και Micah Henry.

Το Influencer κυκλοφόρησε εχθές 26 Μαΐου στο Shudder. Εάν θέλετε, λοιπόν, να παρακολουθήσετε μία νέα ταινία τρόμου παρακάτω θα βρείτε το επίσημο trailer του Influencer, έτσι ώστε να πάρετε μια μικρή γεύση από αυτό.