Στο ‘Valley Girl’ κάνουμε βουτιά σε ρομαντίκ, ρετρό σκηνικά των ‘80s (BINTEO)

Η Alicia Silverstone γυρίζει πάλι σε μία αλά ‘Clueless’ φιλοσοφία
06 Μαΐου 2020 16:27
Στο ‘Valley Girl’ κάνουμε βουτιά σε ρομαντίκ, ρετρό σκηνικά των ‘80s (BINTEO)

Κυκλοφόρησε clip για την μιούζικαλ-αισθηματική κωμωδία Valley Girl της Rachel Lee Goldenberg, με την Amy Talkington να έχει επιμεληθεί το σενάριο με βάση μία σύλληψη των Andrew Lane και Wayne Crawford, και την ομώνυμη ταινία του 1983.

Η υπόθεση τοποθετείται χρονικά τη δεκαετία του 1980, εστιάζοντας στη ‘Julie’ (Jessica Rothe), μία νεαρή με ανήσυχη δημιουργική σκέψη, που περνάει χρόνο με τις φίλες της πηγαίνοντας για ψώνια στο εμπορικό κέντρο Galleria και ανυπομονώντας να έρθει η μέρα για τον χορό αποφοίτησης του λυκείου. Η απροσδόκητη συνάντησή της με τον ‘Randy’ (Josh Whitehouse), έναν φαν της punk rock, θα δώσει το έναυσμα για πολλές ανακατατάξεις στη ζωή της. Αν και οι δυο τους δεν έχουν πολλά κοινά, βαθμιαία αρχίζουν να γοητεύονται ο ένας από τον άλλον. Η ηρωίδα διαπιστώνει πια ότι πρέπει να αφήσει την μέχρι πρότινος ρουτίνα της, και να τολμήσει να κάνει πιο ξεχωριστά πράγματα για τον εαυτό της μαθαίνοντας καλύτερα τι ζητάει για να νιώσει πιο πλήρης παρά τις διαμαρτυρίες των αγαπημένων της.

Το cast συναπαρτίζουν ακόμη οι: Alicia Silverstone, Peyton List, Mae Whitman, Chloe Bennet, Judy Greer, Andrew Kai, Jessie Ennis, Ashleigh Murray και ο Logan Paul.

Το Valley Girl θα είναι διαθέσιμο σε VOD από τις 8 Μαΐου 2020. Παρακάτω έπεται και το σχετικό απόσπασμα: