Καλύτερα να μη δείτε μόνοι σας αυτό το ψυχολογικό θρίλερ (ΒΙΝΤΕΟ)

Το “Skin Walker” κυκλοφορεί… σήμερα!
04 Αυγούστου 2020 12:00
Καλύτερα να μη δείτε μόνοι σας αυτό το ψυχολογικό θρίλερ (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Cleopatra Entertainment σε συνεργασία με το Bloody Disgusting έδωσαν στη δημοσιότητα ένα κλιπ από την επερχόμενη horror ταινία, “Skin Walker”. Πρόκειται για ένα ψυχολογικό θρίλερ με σκηνοθέτη και σεναριογράφο τον Christian Neuman. Το εν λόγω φιλμ είναι μια μίξη από δραματικά γεγονότα με gothic στοιχεία και ανεξήγητα events και έντονο άρωμα από τα 70s.

Στην υπόθεση θα δούμε την Regine, η οποία είναι μια πολύ εύθραυστη όσον αφορά τα συναισθήματά της, η οποία προσπαθεί με νύχτα και με δόντια να φτιάξει τη ζωή της και να ζήσει ευτυχισμένη. Ωστόσο, μια τραυματική εμπειρία που είχε με τη βάναυση δολοφονία της γιαγιάς της πριν χρόνια δεν την αφήνει να ησυχάσει. Έτσι, λοιπόν, θα επιστρέψει στο χωριό της και θα επανεξετάσει τις φρικαλεότητες του παρελθόντος για να προστατευτεί η ίδια, αλλά και η οικογένειά της.

Στο Skin Walker μεταξύ άλλων πρωταγωνιστούν οι Udo Kier (Suspiria), Jefferson Hall (Halloween, Game of Thrones, Vikings) and Amber Anderson (In Darkness). Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι ταινία έκανε ντεμπούτο στο 41ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Καΐρου και στο 10ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Λουξεμβούργου (Luxefilmfest).

Το Skin Walker κυκλοφορεί από σήμερα σε VOD και DVD. Δείτε το κλιπ μέσα από τον player παρακάτω.

Tags: