Η νέα ταινία του M. Night Shyamalan καθυστερεί λόγω κορωνοϊού

Άλλη μία ταινία που «αναγκάζεται» να αλλάξει ημερομηνία
08 Απριλίου 2020 18:54
Η νέα ταινία του M. Night Shyamalan καθυστερεί λόγω κορωνοϊού

Ο M. Night Shyamalan έγινε ευρέος γνωστός το 1999 με την κυκλοφορία του θρυλικού πλέον The Sixth Sense. Ένα φιλμ που έχει γράψει τη δική του ιστορία στον κινηματογράφο, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως κατάφερε και γέμισε τα ταμεία με πάνω από $670 εκατομμύρια. Ωστόσο, πολλοί γνώρισαν τον Shyamalan μέσα από την τελευταία του τριλογία που ξεκίνησε το 2000 με το Unbreakable και ολοκληρώθηκε πέρυσι με το Glass.

Μέχρι στιγμής γνωρίζαμε πως ο διάσημος σκηνοθέτης ετοιμάζει ήδη την επόμενη ταινία του και μάλιστα είχε οριστεί να καταφθάσει στις 26 Φεβρουαρίου του 2021. Όμως, όπως μεταφέρει το THR, το εν λόγω φιλμ έλαβε καθυστέρηση λόγω των γεγονότων που συμβαίνουν παγκοσμίως με τον κορωνοϊό. Αντ’ αυτού, η Universal Pictures που χρηματοδοτεί την ταινία, θα βάλει στη θέση της την περιπέτεια «Nobody» με πρωταγωνιστή τον Bob Odenkirk, που και εκείνη πήρε παράταση, αφού ήταν να κάνει πρεμιέρα τον ερχόμενο Αύγουστο.

Τέλος, δε γνωρίσουμε την ονομασία της νέας ταινίας του M. Night Shyamalan, καθώς ούτε πότε πρόκειται τελικά να καταφθάσει. Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.