O David Fincher δίδαξε σε φοιτητές του National Film and Television School του Ην.Β.!

Εν μέσω πανδημίας, τους επιφύλασσε μία διαδικτυακή διάλεξη-έκπληξη!
26 Μαρτίου 2020 07:20
O David Fincher δίδαξε σε φοιτητές του National Film and Television School του Ην.Β.!

Η καραντίνα στην οποία μπήκε όλος ο πλανήτης λόγω του κορωνοϊού COVID-19, ανέδειξε την ανάγκη για εναλλακτικές λύσεις επικοινωνίας και επιμόρφωσης με το κέντρο βάρους να πέφτει στην ψηφιακή τεχνολογία με την εξ΄ αποστάσεως εκπαίδευση κάτι που δεν ξέφυγε και από το ραντάρ του David Fincher (Mindhunter, Love, Death & Robots, Se7en)!

Ο καταξιωμένος σκηνοθέτης αποφάσισε να παραδώσει μάθημα σε μορφή τηλεδιάσκεψης στους σπουδαστές του National Film and Television School στο Ηνωμένο Βασίλειο, εκπλήσσοντάς τους με την κίνησή του αυτή.

Ο υποψήφιος για Όσκαρ, δημιουργός έκανε το masterclass μέσω βίντεο-κλήσης στο Zoom, με 450 φοιτητές να κρέμονται απ’ τα χείλη του καθώς εκείνος τοποθετήθηκε με λεπτομέρειες πάνω σε διάφορα project που επιμελήθηκε στη μέχρι τώρα καριέρα του, ενώ μοιράστηκε και κάποιες πληροφορίες για την επερχόμενη κινηματογραφική του δουλειά, το Mank.

Επρόκειτο για μία σπάνια ευκαιρία που δόθηκε στα παιδιά, δεδομένης της προτίμησής του Fincher να αποφεύγει όσο γίνεται περισσότερο το να μιλάει δημόσια.

Ο Jon Wardle, διευθυντής του παραπάνω εκπαιδευτικού ιδρύματος, περιχαρής γνωστοποίησε το όλο γεγονός, όπως δείχνει  και η παραπάνω ανάρτησή του στο Twitter!