Αναβλήθηκε το Φεστιβάλ Κινηματογράφου στις Κάννες λόγω κορωνοϊού

Ήταν να πραγματοποιηθεί στις 12 Μαΐου
20 Μαρτίου 2020 12:08
Αναβλήθηκε το Φεστιβάλ Κινηματογράφου στις Κάννες λόγω κορωνοϊού

Τελικά όπως συνέβη με άλλες εκδηλώσεις ανά τον κόσμο όπως παραδείγματος χάρη η gaming έκθεση E3 2020, έτσι και το Φεστιβάλ Κινηματογράφου στις Κάννες πρόκειται να αναβληθεί λόγω του κορωνοϊού. Συγκεκριμένα, το σόου που παρελαύνουν όλοι οι σταρ του Χόλυγουντ ήταν να πραγματοποιηθεί στις 12 Μαΐου. Όμως, με τα όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάσημα, πήρε παράταση σε νέα μεταγενέστερη ημερομηνία.

Όπως μεταφέρει το Variety, μέσα από επίσημη ανακοίνωση των Καννών ανακοινώθηκε πως λόγω της πανδημίας το Φεστιβάλ διερευνά νέες ημερομηνίες για την επιστροφή του και αυτές κυμαίνονται από τα τέλη Ιουνίου έως τις αρχές Ιουλίου. Ακόμη το εξετάζουν και δεν έχουν καταλήξει σε κάποια συγκεκριμένη ημερομηνία.

Αυτή τη στιγμή με τη παγκόσμια κρίση της υγείας, οι σκέψεις μας πηγαίνουν στα θύματα του COVID-19 και εκφράζουν την αλληλεγγύη μας σε όλους εκείνους που αγωνίζονται για την ασθένεια.

Θα σας ενημερώσουμε μόλις μάθουμε περισσότερα για το μέλλον του Φεστιβάλ και ποιες θα είναι οι νέες ημερομηνίες. Αλλά για την ώρα, γνωρίζουμε με βεβαιότητα ότι το Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών δε θα πραγματοποιηθεί τον Μάιο, όπως είχε προγραμματιστεί αρχικά.