Ξεκινούν τα γυρίσματα του Fantastic Beasts 3

Ο Eddie Redmayne είναι έτοιμος για το 3ο κεφάλαιο
14 Μαρτίου 2020 13:36
Ξεκινούν τα γυρίσματα του Fantastic Beasts 3

Έγινε γνωστή η είδηση πως ξεκινούν τα γυρίσματα για το τρίτο κεφάλαιο του spin-off των Harry Potter, Fantastic Beasts. Παρόλο που δε γνωρίζουμε και πολλά για την υπόθεση του 3ου μέρους, το cast είναι έτοιμο να ταξιδέψει μέχρι το Ρίο ντε Τζανέιρο της Βραζιλίας, την ερχόμενη Δευτέρα για κάποια από τα γυρίσματα.

Η είδηση έρχεται απευθείας από τον Justin kroll, ρεπόρτερ του Variety, του οποίου οι πηγές αναφέρουν πως το Fantastic Beasts 3 πήρε το πράσινο φως από την Warner Bros. για να ξεκινήσει γυρίσματα σε δύο ημέρες.

Δείτε το post του Kroll παρακάτω:

Η JK Rowling, συγγραφέας των Harry Potter, θα βρίσκεται στο σενάριο του Fantastic Beasts 3 παρέα με τον Steve Kloves, ο οποίος και αυτός είχε εργαστεί στις εφτά από τις οκτώ ταινίες του Harry Potter. Επιπλέον, έχει διαρρεύσει ότι η Jessica Williams, η οποία παίζει την Eulalie "Lally" Hicks, θα έχει σημαντικότερο ρόλο στην τρίτη ταινία.

Το φιλμ αρχικά έπρεπε να ξεκινήσει τα γυρίσματα τον Ιούλιο του 2019, αλλά οι παραγωγοί αποφάσισαν να πάρουν περισσότερο χρόνο για την προετοιμασία πριν ξεκινήσουν.

Το Fantastic Beasts 3 έχει δρομολογηθεί να καταφθάσει στους κινηματογράφους στις 12 Νοεμβρίου 2021. Για οτιδήποτε νεότερο που αφορά το εν λόγω φιλμ παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.